Madeira Rehberi

Madeira

Madeira

Madeira'ya Hoşgeldiniz

İdeal tatil beldesini bulmak için uzun bir yol katetmeniz gerekmez. Madeira' ya ulaşarak sizin için en ideal tatili yaşayabilirsiniz. Madeira'yı ziyaret etmeniz için sonsuz nedenler var!

Çarpıcı manzaralarına ve bereketli dağlarına ek olarak, bu adalar tüm yıl boyunca ılıman bir iklim, sıcak bir konaklama imkanı, huzur, güvenlik ve aileniz ile birlikte unutulmaz tatil imkanları sunar.

Madeira'yı gerçekten tanımak için bir dağın zirvesine çıkın ve adanın ruhu ile eşsiz bir karşılaşmada 1.400 km' den fazla alabildiğince harika, nefes kesen manzaraların tadını çıkarın veya Laurissilva Ormanı'ndaki patikaları takip edin.

Funchal’ın caddelerinin kozmopolit ortamından akan enerjiyi hissedin ve ünlü Madeira nakışı, şarap veya hasır gibi bazı hediyelik eşyalar satın alın.

Manzaraya hayranlıkla bakarken ya da geleneksel bir gastronomik lezzetin tadını çıkarırken, adanın etrafında bir tur atın. Daha enerjik ziyaretçiler için tüplü dalış, sörf, rüzgar sörfü veya jet-ski bulunmaktadır. Madeira bu aktiviteler dışında da birçok spor faaliyeti için imkan sunmaktadır.

Madeira

Madeira Tatili

Romantikler, gün batımının tadını çıkarmak için sahil boyunca harika bir yelkenli gezisini tercih edebilir. Balayı gibi romantik tatiller için Madeira çok uygundur.

Ancak bunu hayalinizdeki tatil yapmak için, Madeira'dan 40 km uzaklıktaki uçakla sadece 15 dakika veya feribotla 2 saat 30 dakika  Porto Santo Paradisiacal adasında geçirmeniz gerekir. “Altın ada” olarak bilinen Porto Santo, temiz ve sakin bir denizle yıkanmış 9 km'lik ince ve kirlenmemiş bir kumsalıyla kutsanmış - mükemmel bir konaklama için ihtiyacınız olan her şey.

Bu büyülü adaları keşfedin… mutluluk çok yakın!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler