Niue Adası ve Dominika Adası Tatilleri

Niue Adası ve Dominika Adası 

Niue Adası
Niue Adası

Niue Adası, Polinezya

Niue, dünyadaki en küçük ülkelerden ve dünyadaki en büyük yükseltilmiş mercan adalarından biri olan Pasifik Adası cennetidir. Dinlendirici bir tropikal ortamda kurulmuş birinci sınıf dalış, balık tutma, yürüyüş, mağaracılık ve balina etkileşimlerinin tadını çıkarın. Niue yumuşak bir macera ve ekoturizm cennetidir.

Balinalarla ve yunuslarla yüzün, su altındaki mağaralarda kristal berraklığında suya dalın, renkli balıklarla iç içe geçmiş kendi ten rengi kumlu koyunuzu keşfedin, ılık sularda parlak mercanın üzerinde şnorkelle yüzün ve nefes kesen mağaraları kolayca keşfedin ... !

Niue'yi ziyaret ettikten sonra, 'Orada yaşayan bir arkadaşım var' diyeceğiniz bir yer olacak. Aslında, muhtemelen birkaç olacaktır. Ziyaretçi olarak gelecek ve arkadaş olarak ayrılacaksınız.

Niue aynı zamanda dünyanın en güvenli yerlerinden biridir ve suçun neredeyse duyulmadığı dünyadaki az sayıdaki ülkeden biridir. Aynı zamanda zararlı hayvan veya böcek içermez!

Niue'yi keşfetmek, ayrılmadan önce dönüşünüzü planlamanızı sağlayacak ... böylece hayatınıza biraz macera katmak istiyorsanız, Niue her zaman söz ve teslim olacak. 

Dominika Adası, Karayipler
Dominika Adası, Karayipler

Dominika Adası, Karayipler

Ada, Doğu Karayipler takımadalarının ortasında, Martinik'ten güneye ve Guadeloupe'den sadece birkaç mil ötede oturuyor. 'Doğa Adası' olarak bilinen Dominika'nın tropikal yağmur ormanları adanın üçte ikisini kapsıyor ve 1.200 bitki türüne ev sahipliği yapıyor. Nehirler, göller, akarsular ve şelaleler adanın yıllık yüksek yağışla beslenir. Volkanik fiziği, su altında bile olsa geniş jeotermal faaliyetlere işaret ediyor. Jeolojik olarak konuşursak, Dominika, Karayip zincirindeki en genç adalardan biridir. Sürekli jeotermal faaliyetle aktif olarak gelişen 26 milyon yıllık bir spry.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler