Milwaukee Görülecek Yerler

Milwaukee 

Milwaukee Miller Parkı

Milwaukee Miller Park

Brewerlar ne yaparlarsa yapsınlar, fanlar hala ülkedeki en iyi beyzbol deneyimlerinden birinin tadını çıkarmak için Miller Park'a akın ediyorlar. Yay şeklindeki geri çekilebilir bir çatı, herkesin rahat bir şekilde yağmur veya güneş ışığını (ya da nisan sıcaklıklarının dondurulmasını) önler ve dört katlı 42.000 kapasiteli Miller Park da kötü bir koltuk yoktur. Bernie Brewer'ın evden sonra sol koltukların üstündeki sığınağından sıyrıldığını izleyin ve yedinci başlamadan önce ünlü Klement Yarış Sosislerini kaçırmayın. 

Milwaukee Hayvanat Bahçesi

Milwaukee Hayvanat Bahçesi

Bu muazzam parkın içerisinde 3.000'den fazla vahşi hayvan ve kuş; bazı nesli tükenmekte olan türler de dahil olmak üzere - eğitim programları, rendelenmiş tramvay turları ve minyatür tren yolculukları bulunmaktadır. Japon kar maymunları kendi adalarını işgal ediyor ve boz ayılar güvenilir şekilde eğlenceli. Uygulamalı çocuk alanı süt hayvanlarına odaklanır (sonuçta bu Wisconsin'dir), ancak evcil hayvan ve yalnız olan birçok hayvan mevcuttur.

Milwaukee Halk Pazarı

Milwaukee Halk Pazarı

Bu iç pazarın satıcıları, Bulgar baharatları kadar egzotik ve Wisconsin yapımı elma ezmesi kadar aşağılaştırılmış ürünler sunar. Balkonlu yemek alanında kahve yudumlarken ve alışveriş planınızı yaparken hareketli atmosferi alın. Pazar, model mutfağında yıl boyunca yemek pişirme gösterilerine ev sahipliği yapıyor ve mevsimlik bir açık hava pazarı var. Pazar, Milwaukee'nin Tarihi Üçüncü Koğuşunun hemen yanında yer almaktadır. 

Milwaukee Halk Müzesi

Milwaukee Halk Müzesi

Ülkedeki en iyi doğal tarih müzelerinden biri olarak kabul edilen bu müze, 6 milyondan fazla örnek ve esere ev sahipliği yapıyor. Bir özelliği de, 1890'larda şehri gösteren "Eski Milwaukee Sokakları" dır. Cul-de-sacs, Yunan, İskandinav ve Alman gibi Milwaukee'yi yerleşmiş etnik grupları temsil eden yerel ortamları sergiliyor. Şeker dükkanında, kuruş şekeri, çubuk şekeri ve diğer eski moda favorileri satın alabilirsiniz. İki katlı yağmur ormanlarını keşfedin ve zeminden ağaç tepelerine kadar tropik yaşam seviyelerini inceleyin. Tam boyutlu dinozorlarla tamamlanan "Üçüncü Gezegen", ziyaretçilerin tarihi hakkında bilgi edinmek için Dünya'nın içine girmesini sağlar. Kelebekler kendi kapalı ortamlarında özgürce uçarlar ve ziyaretçiler aralarında yürüyebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler