Rusya'da Konaklama Seçenekleri

Rusya'da Konaklama

Krasnoda

Bugün mümkün olan tüm konaklama teklifleri Rusya'da sunulmaktadır: tüm sınıfların otelleri, pansiyonlar, ana yollardaki moteller, kamp alanları ve kiralık daire. Otel pazarının en büyük payı, Moskova, St. Petersburg, Krasnodar bölgesinin tatil beldelerinde (öncelikle Olimpiyat sonrası Soçi), Altın Yüzük, Kazan kentlerindedir.

Rusya'da tek bir rezervasyon sistemi yok. Popüler İnternet hizmetlerinde, başlıca popüler turistik rotalarda bulunan oteller bulunmaktadır. Kiralık daire sunan birçok otel, hostel ve firmanın kendi rezervasyon sistemine sahip web siteleri vardır, ancak küçük turistik olmayan şehirlerdeki oteller, site eksikliği ile karakterize edilir.

Rusya'da Yemek Seçenekleri



Rusya'da catering turistlerin taleplerini karşılamak için yeterli. Karşılaşılabilecek tek sorun, hafta sonları küçük kasaba ve köylerde, tüm restoran ve kafelerin özel hizmetler için kapatılabilmesidir (özel ziyafetler tutuyorlar ve diğer müşterileri kabul etmiyorlar). Mutfak açısından, bazı çeşitler yalnızca büyük şehirlerde (bölgesel merkezler) ve en popüler turizm merkezlerinde temsil

 
rus mutfağı
edilmektedir. Her yerde çorbaları ve salatalarıyla bilinen Rus ve Ukrayna mutfakları var. Yurtdışında bilinen Rus mutfağının en ünlü yemekleri krep, lahana çorbası, turta, mantı, kırmızı ve siyah havyar. Rus votkasından bahsetmemek imkansız. Bölgeye bağlı olarak, yerel ulusal yemekler de sunulabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler