Küp Ayna Ağaç Oteli

Küp Ayna Ağaç Oteli Konumu


İsveç'in Harad kentinde konuklara şaşırtıcı bir 'Mirrorcube' Oteli gelir. Sıradışı tasarımı, Tham & Videgård Arkitekter şirketinin uzmanları tarafından geliştirildi. İnşaat bir ağacın gövdesinde sabitlenir ve 4 metrelik bir kenarı olan düzenli bir ayna küptür. Sıra dışı ağaç evinin inşası için ana yapı malzemesi hafif alüminyumdur. Küpün dış duvarları yansıtıcı camla kaplanmıştır.

Küp Ayna Ağaç Oteli


Binanın son özelliği çevredeki peyzajlarla tamamen birleştirilmesini sağlar. Otel çevresindeki doğal ihtişam arasında neredeyse görünmezdir. Orijinal otel, iki misafir alacak şekilde tasarlanmıştır. Onlar için, Mirrorcube büyük bir yatak, rahat bir oturma odası, mutfak ve banyo ile rahat bir yatak odası ile donatılmıştır. Evin iç dekorasyonu hafif ahşaptan yapılmıştır, çevredeki manzaraları hayranlıkla izlemek için küçük pencereler vardır.

Küp Ayna Ağaç Oteli Yapısı Hakkında

Mirrorcube'nin ilginç bir özelliği var, dış duvarları kızılötesi film ile kaplanmış. İnsanlara görünmez olan bu, bir ayna nesnesini kuşlara çarpmamasını sağlayan kuşlara görünür kılar. Özgün otel, pitoresk ve tenha mekanlarda gevşetmeyi sevenler arasında inanılmaz bir popülerliğe sahiptir. Özellikle doğa tutkunları için Mirrorcube'un çatısında panoramik bir teras bulunmaktadır. İsveç'teki en sıradışı otellerden birinde konaklama masrafı, gecelik 400-600 dolardır ve yılın zamanına bağlıdır. Seyahat edenler önceden bir otel rezervasyonu yaptırmaları önerilir. 

Küp Ayna Ağaç Oteli


Bir ağaç gövdesi odanın içinden büyür ve odanın tabanını oluşturan alüminyum bir çerçeve ile çevrelenir. Tüm duvarlar ayna camıyla kaplıdır.

Dışarıda, bu odanın yerden tavana cam olduğu yanılsamasını verir. Bununla birlikte, iç kısımda, duvarlar açık kontrplaktır, üçü ve tavanda pencereler vardır. Bu iyi bir şey, çünkü ışıklar açıkken karanlık gecelerde, aslında duvarlarla kaplı olmayan ayna cam parçalarının arkasında hareket eden birinin olduğunu hissedebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler