Fountain Of Wealth

Fountain Of Wealth Doğal Yapısı


Harika manzaralar Singapur'da. Suntek Şehri bölgesinde dünyaca ünlü zenginlik çeşmesi var. Her gün, sembolik ayini gerçekleştirmek için çeşmeye yüzlerce insan gelir. Çeşmenin orta kısmında dolaşıyorlar, ellerini suya alıyorlar ve özlem arzusu düşünüyorlardı. Dünyanın dört bir yanındaki binlerce insan, bu ritüelden sonra hayallerini gerçekleştirdiğini iddia ediyor.

Fountain Of Wealth


Elbette, bu sembolik olaydan sonra, biri sıçrıyor. Bununla birlikte, deneyimli turistler çeşmenin çeşmelerinin günde birkaç kez kapatıldığını biliyor, bu da çeşmenin merkezine ücretsiz ve 'kuru' erişim imkânı tanıyor. Çeşme, Suntec Şehir ticaret merkezinin bir parçasıdır ve özellikle zenginliği sağlamak ve merkezin gelişmesi için 1995 yılında kurulmuştur.

Fountain Of Wealth Tarihçesi

Ticaret merkezi, çeşmenin olağandışı biçimine neden olan Feng Shui kurallarına göre inşa edildi. Feng Shui'nin kanunlarına göre, iç su hareketi zenginleştirme sürecini simgeliyor. Çin, suyun refah ve refahın ana sembollerinden biri olduğunu düşünüyor. Her akşam görkemli ışık ve müzik gösterileri ticaret merkezinde gerçekleşir. Bir saat boyunca güzel müziği duyabiliyor ve çeşmenin ışınları lazer ışınlarıyla aydınlatılıyor. Açılıştan sonra zenginliğin çeşmesi, dünyanın en büyük çeşmesi olan Guinness Rekorlar Kitabı'nda listelendi.

Fountain Of Wealth


Servet Çeşmesi, 1998 yılında Guinness Rekorlar Kitabı tarafından dünyanın en büyük çeşmesi olarak listelenmiştir. Singapur'un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Suntec City'de bulunmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler