Honopu Plajı

Honopu Plajı Doğal Yapısı


Hawai Adaları, aralarında Honopu Plajı'ndan bahsedeceğiniz peri masalı plajlarından zengindir. Pitoresk Pali bölgesinin bulunduğu Kauai Adası'nda yer almaktadır. Bu tutarlı sahil şeridine kara yoluyla ulaşmak imkansızdır. Plaj, yüksekliği 365 metreye ulaşan inanılmaz güzel kayalarla çevrilidir.

Honopu Plajı


Kayaçlara kendine özgü renkler veren yemyeşil fırçalarla kaplı maden yatakları ve zemin çeşitliliği sayesinde bu alan daha da büyüleyici görünüyor.

Honopu Plajı Tarihçesi

Geniş kumlu plaj, denize giren yüksek kayaçın iki eşit parçasına bölünür. Kaya misafirleri, kayada oluşan küçük doğal kemer sayesinde plajın iki parçasını ziyaret edebilirler. Honopu Plajı'nın bir başka ilginç özelliği, kayalardan birinden düşen pitoresk şelale.

Honopu Plajı


Yakında kıyı şeridinde toplanan tecrübeli gezginler, sahile sadece denizle ulaşmanın mümkün olmadığını biliyorlar. Nadir bulunan günlerde, deniz tamamen hareketsiz olduğunda, yakındaki Kalau plajından kıyı şeridi boyunca sahilinize varabilirsiniz. Sessiz plaja girmek isteyen turistler, bu kıyı şeridinin güçlü alt akıntılarla karakterize edildiğini dikkate almak zorunda kalacaklar.
Hawaii’ye bağlı Kauai Adası’nda bulunan bir plaj Honopu Beach. Hawaii’de içinizi ısıtacak güzel bir tatil geçirebilirsiniz. Heybetli yemyeşil dağların arasında bulunan plaj doğa harikası bir görünüme sahip. Ölmeden önce mutlaka görülmesi gereken harika bir yer.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler