Kızıl Kum Plajı

Kızıl Kum Plajı Doğal Güzelliği


Hawaii Adaları'nda romantik rekreasyon için harika yerler bulunur. Takımadalarındaki en romantik sahillerden biri Maui Adası'nda bulunur. Aynı ismin koyunda yer alan Kaihalulu Plajı'nın ana özelliği gökyüzü mavisi suyu ve yeşil tropik ovuşturmaların benzersiz bir tezahürü olan koyu kırmızı kumdur. Alışılmadık plaj, volkanik aktivitenin etkisi altında oluşturulmuştur. Kauzi yanardağı tarafından patlayan lavlar kıyılarda kırmızı renklerle renklendirilmiştir.

Kızıl Kum Plajı


Kaihalulu Beach, sadece çok güzel ve romantik değil aynı zamanda trafikten de uzaktır. Güçlü akıntılardan ve yüksek dalgalardan, kıyı mercan resifi tarafından korunur. Şaşırtıcı bir şekilde, etkileyici plajın ana sırrı olağan bir pas. Volkanik lav, yüzlerce yıldır korozyona maruz kalan demir bakımından zengindir.

Kızıl Kum Plajı Yapısı

İnanılmaz bir plaja ulaşmak için tek yol, karmaşık bir dağ yolunda yürümektir. Zorlu bir yolculuk yapmak için sadece birkaç turist girişimde bulunuyor. Dağ sıraları boyunca yürüyüş sırasında gezginler başka bir önemli cazibe merkezi - eski bir mezarlık - görmek için bir fırsat bulacaksınız. Kaihalulu Beach, adadaki en tenha olanlardan biridir. Bu yüzden uzun zaman önce çiftler tarafından sevgiyle seçilmişti. Sahile en yakın yerleşim, bölgede turistler için açılan birkaç küçük otel olan Han şehridir. 

Kızıl Kum Plajı


Kızıl Kum Plajı, a.k.a. Kaihalulu Plajı, Kaihalulu Koyu'nda bulunan bir cep plajıdır. Kaʻuiki Merkezinde, Hawaii'nin Maui adasında. Red Sand Beach, diğerlerinden farklı olarak dramatik ve güzel bir gizli koy. Koyun dışındaki okyanus neredeyse her zaman derin, neredeyse gerçeküstü bir Kool-Aid mavisidir ve dramatik ve engebeli kıyı şeridine karşı acımasızca öfkelenir.

Hilal şeklindeki plaj, pas kırmızısı lav cüruf uçurumları sahile kırmızı kumu ile tedarik eden Ka'uiki Kafa kül konisine derinlemesine kesilir. Bu ufalanan cüruf uçurumları neredeyse dikey olarak yükselir, ancak bir şekilde etkileyici yüksekliklere dokunulmaz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler