Merdiven Florli

Merdiven Florli Doğal Yapısı


Dünyadaki en uzun ahşap merdiven Norveç'te bulunabilir. Florli'nin küçük bir kasabasının bulunduğu bölgede. Merdiven uzunluğu 1600 metredir, 4444 basamaktan oluşmaktadır. Bu şaşırtıcı merdiven kentin başlıca turistik yerlerinden biridir ve önemli tarihi nesneye - yani 20. yüzyılın başında inşa edilen enerji santraline götürür. Merdiven hiçbir çit ve kaygılar yürüyüş sırasında önemli ölçüde vardır. İlk ve son adımlar arasındaki yükseklik farkı 740 metredir.

Merdiven Florli


Eski ahşap merdiven boyunca uzun bir yol gitmekten korkmayan gezginler, inanılmaz güzel tarihi Art Nouveau binasına hayran olma fırsatına sahip olacaklar.

Merdiven Florli Tarihçesi 


Tırmanış sırasında, boyunca uzanan büyük boruları fark etmek mümkün olacak. İçlerinden suyun bir zamanlar çalıştırma güç istasyonuna girdiği kesildi. Merdivenlerden çıkmak istemeyenler ya da merdivenlerden çıkmaktan korkanlar teleferik üzerinde tarihi siteye tırmanmak için teklif edilecek.

Merdiven Florli


Boru hattı ve merdivenler, inanılmaz derecede güzel dağlık alana uzanır. Birçok tecrübeli gezgin geç ilkbahar veya yaz Florli şehrini ziyaret etmeye çalışıyor. Merdiven, yılın bu zamanında, yeşil ağaçların bir tünelini geçerken, dönüm noktasını çevreleyen peyzajlar tekrarlanılamaz. Yürüme yürüyüşü hayranları, merdivene tırmanmanın basit olacağını, bazı alanlarda yükselişinin açısının çok büyük olduğuna inanmamalıdır. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler