Palace Köprüsü

Palace Köprüsü Doğal Yapısı


St Petersburg Köprüsü popüler tarihi yerdir. Bu efsanevi köprü Neva Nehri üzerinde 1916 yılının sonlarına doğru atılmıştır. Köprü yapımının amacı oldukça basitti - nehrin iki bankasını birbirine bağlamak için, çarlık ailesi evleri ve en seçkin müttefikleri vardı. Bu nedenle, açılış anında köprü ana köprü olarak düşünülmüştür. Köprü, hemen yakınında bulunan Kış Sarayı'nın onuruna verildi.

Palace Köprüsü


Çekmece boyu 260 metre, genişliği ise 27 metre. Halat köprüsünün gözlemlenmesi, Saint Petersburg sakinleri ve şehir misafirleri için en eski ve en iyi 'ritüellerden' biridir. Akşam, köprü muhteşem ışıklarla dekore edilmiştir. 2012, yaklaşık bir yıl süren köprünün büyük yeniden inşasına başladı. Şimdi kale köprüsü tamamen güvenli, daha önce söyleyemedi.

Palace Köprüsü Doğası ve Özellikleri

Schlossbrücke'nin yüz yıllık hareket sürüşü hala benzersizdir. Yukarıya kaldıran kemerlerin ağırlığı yaklaşık 700 ton oluşturmaktadır. Motor tahrikinin tasarımı nispeten basittir ve güçlü motorların yanı sıra karşı ağırlık ve büyük dişlilerden oluşan bir sistemden oluşur. Son rekonstrüksiyon, hareket hareketindeki sık sık kopmalar nedeniyle başladı. 2009'da oldukça büyük bir mola oldu. Yeniden inşa sonrasında, kale köprüsü güvenli olacak ve Rus başkentinin başkentinin konukları cazibeyecektir.

Palace Köprüsü


Saray Köprüsü, Rusya'nın Sankt Petersburg kentinde bulunan bir baskül köprüdür. 23 Aralık 1916 tarihinde inşa edilmiş olup Saray Meydanı ile Vasilyevski Adası'nı birbirine bağlamaktadır. Saray Köprüsü beş açıktan oluşmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler