Piramides De Guimar

Piramides De Guimar Konumu


Aynı adı taşıyan İspanya kentinde bulunan Guimar Piramitleri, kısa süre önce ülkenin en çok ziyaret edilen sitelerinden biri haline geldi. Halen popüler Canarian kaplıcasında altı piramit var. Düzenli basamaklara sahipler ve taştan yapılmıştır. Bu tür eski binaların aksine, Guimar Piramitlerinin korkunç sır ve efsaneye yükleri yoktur. Yerliler tarafından derin bir amaç olmadan inşa edildi.

Piramides De Guimar


Yeni ülkelerin gelişmesinde çiftçiler taşları temizlediler. Antik çağlardan beri taşları piramitlere koymak için Kanaryalılar'da bir gelenek vardır. Tenerife adasında ve diğer adalarda çok sayıda piramit vardı. Ancak daha sonra çürümeye düştüler. Bazı piramit evleri inşa etmek için halkı birbirinden ayırdı. Piramitler, ücretsiz yapı malzemesinin kaynağı olarak kullanılıyordu.

Piramides De Guimar Yapısı

Tur Hayerdal'ın da aralarında bulunduğu birçok bilim adamı, piramitlerin ortaya çıkışına ilişkin bu teoriye katılmıyor. Lah yatakları, yerel tarlalardaki haddelenmiş taşlara ek olarak, piramitlerin inşası sırasında da kullanılmıştır. Zemin, piramit inşa edilmeden önce dikkatlice döşendi. Ve binaların düzenli mimari formu ve açıklanamaz biçimde açıklanamayan: neden sadece onları kazık taşların piramitleri oluştururum? Bugün, altı antik piramit topraklarında birkaç müze ve birkaç mükemmel dinlenme alanı bulunan büyük kompleksde birleşti. Pek çok turist yaz aylarında bambaşka fenomeni - alacakaranlık - hala garip binaların gizemi - gözlemlemek için çevirdiği gün Guimar piramitlerini ziyaret etmeye çalışıyor.

Piramides De Guimar


Gümarmar Piramitleri, lav taşından harç kullanılmadan inşa edilmiş altı adet dikdörtgen piramit biçimli, teraslı yapıdır. Chacona bölgesinde, İspanya Kanarya Adaları'ndaki Tenerife adasında bulunan Güímar kasabasının bir parçası.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler