Valley Of Flowers Parkı

Valley Of Flowers Parkı Fiziki Konumu


Milli Park Vadisi Çiçekleri (Blumetal), muhtemelen en renkli ve Hindistan'ın en güzel yerlerinden biridir. Harika güzel milli park, Chamoli semtinde bulunur ve büyülü dağ manzarası ve harika çiçek çeşitliliği sayesinde dünyanın her yerinde ünlüdür. Şu anda Milli Park alanı 88 sq km'dir. Uzun yıllardır, renkli park sadece doğa tutkunları ve turistleri değil aynı zamanda çok sayıda profesyonel araştırmacıyı cezbetmiştir.

Valley Of Flowers Parkı


Park bölgesinde, yokoluşun kıyısında olan çok sayıda nadir hayvan ve kuş yaşayın. Ve ender tür çiçekler ve diğer bitkiler yüzlerce kişiye gidiyor. Blumetal yerliler için mistik bir öneme sahiptir. Birçoğu inanılmaz derecede güzel bölgenin perileri yaşadığına inanıyor. Tecrübeli gezgin, Temmuz veya Ağustos ayında Himalayalar ile çevrili büyüleyici vadiyi ziyaret etmenizi öneriyor. Şu anda park, dağ çiçeklerinin muhteşem halılarıyla süslüdür ve vadi çok büyük renkli bir tabloya benzemektedir.

Valley Of Flowers Parkı Tarihçesi

Sıcak yaz havasında yürümeyi seven turistler, milli parkın kendine özgü iklim koşulları ile karakterize edildiğini hesaba katmalıdır. Yaz aylarında bile hava sıcaklığı nadiren 17 ° C'nin üzerine çıkmaktadır. Parkta yürüyüş sırasında çok nadir bulunan çiçeklerle karşılaşabilirsiniz. Muhteşem zambak ve primroslar, son derece nadir bulunan mavi arılar ve her zamanki kamomalılar, marigoldlar ve onlarca anemonez garip peri masalı vadisinin temel özelliklerini taşıyor.

Valley Of Flowers Parkı


Çiçekler Vadisi Milli Parkı, Uttarkand eyaletinde, Kuzey Chamoli'de bulunan ve endemik alp çiçeklerinin çayırları ve bitki örtüsü çeşitliliği ile ünlü olan bir Hint milli parkıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler