Sternensauser Teleferiği

Sternensauser Teleferiği Hakkında


Orijinal zip-hattına binmek isteyen aşırı spor severler, Hoch-Ibrig kayak merkezine gitmek için İsviçre'ye gitmek zorunda kalıyorlar. Burası, gezegendeki en sıradışı ropaylardan biri olan Sternensauser'dir. Cihaz çok basit; ilk ve ara istasyonlar arasında uzanan yüksek mukavemetli bir kablo temel alır. Sternensauser'in geniş panoramik pencereli klasik kabinleri yok, bunun yerine bir yolcu için özel olarak tasarlanmış bir montaj sistemi var.

Sternensauser Tekeferiği



Demir tesisatının bir kompleksi, özel kablo sistemi kullanılarak silindire bağlanır; hareket bu şekilde. Böyle bir sistem Flying Fox olarak adlandırılır, teleferik hareketi yolcunun kendi ağırlığı altında yürütülür. Bunun zip hattının 90 km / saate kadar makul bir hız kazanmasını sağlaması önemlidir.

Sternensauser Teleferiği Manzarası


Sternensauser yaklaşık 2 kilometredir, bu yüzden gezegen üzerindeki türünün en uzun hava yolu pistidir. Baş aşağı ters sürüş ilk olarak eğlenceli bir sürüş olarak düşünülmüştür. Tecrübeli gezginler, zip hattına yapılan seyahatin parajumping ve basitçe benzersiz bir serbest uçuş hissi kadar etkileyici olmadığını söylüyor. Sternensauser'in yalnızca yaz aylarında kullanılabilir olduğunu da belirtmek gerekir. Ücret 70 İsviçre Frangı civarındadır.

Sternensauser Tekeferiği



Uçan Tilki ile nefes kesen yolculuk Sternen telesiyejinin dağ istasyonunda başlar, Fuederegg'e iner ve Sternen telesiyejinin vadi istasyonunda biter. İki dakikadan fazla bir süre boyunca, yerden 80 m yüksekliğe kadar havada hızla ilerlersiniz ve 120 km / s maksimum hıza ulaşırsınız. Orta İsviçre dağlarının panoraması ile uçuyorsunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler