Harbour Bridge

Harbour Bridge Konumu


Standart keşif gezilerinden bıkmaktan yorulanlar, Sydney'deki tatil çeşitliliğini değiştirecekler. Yerel Liman Köprüsü, dünyanın en büyük kemer köprülerinden biridir. Birkaç yıl önce, büyük Pylon Manzarası orada inşa edildi. Ziyaretçiler, köprü yan kemeriyle gelebilirler.

Harbour Bridge



Bu gözlem güvertesine yapılan ziyaret unutulmaz bir macera olacak. Kaldırmadan önce, tüm ziyaretçiler, kauçuktan kurtarılan ayakkabıları ve rüzgardan koruyan bir takım elbise içeren özel bir üniforma alıyor. Hayat çizgileri kıyafetlere yapıştırılmıştır. Ancak, tüm ihtiyati önlemlere uyulduktan sonra ziyaretçiler köprüye çıkışlarını bir eğitmenin eşliğinde başlatabilir. Gözlem güvertesi, köprünün en üst noktasında bulunur. Körfezin muhteşem manzarasını ve bankalar üzerindeki alanları sunar.

Harbour Bridge Yapısı


Şehrin panoramik manzarasına hayran kalmanın daha uygun ve güvenli bir yolu var. Sydney Harbour Bridge, yayalar için özel yollar barındırıyor, bu nedenle herkes orada yürüyebilir. Bununla birlikte, gözlem güvertesindeki bir artış gezginler arasında giderek popüler hale gelir. Her gün, orada sınırlı sayıda insan orada yürüyebilir, bu nedenle turistlerin bir tura kaydolmaları birkaç gün sürebilir. Gözlem güvertesine yapılan yükselişin yalnızca daha sıcak aylarda ve güzel havalarda kullanılabileceğini de belirtmek gerekir. Bununla birlikte, çoğu gezginler, geleneksel bir piroteknik gösterisinin önemli bir parçası olduğu için Yılbaşı gecesinde köprüyü ziyaret etmeye çalışıyorlar.

Harbour Bridge
 


Sidney Liman Köprüsü, Avustralya'nın Sidney kentinde bulunan bir kemer köprüdür. İnşaatına 1923 yılında başlanmış olup 28 Temmuz 1932 tarihinde açılmıştır. Köprü, Sidney şehir merkezi ile North Shore arasında demiryolu, taşıt, bisiklet ve yaya trafiğini taşımaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler