Katun Nehri

Katun Nehri Konumu


Katun nehri, Rusya'nın en iyi ve en tehlikeli rafting bölgelerinden biridir. Deneyimli atletler, bu nehre altı olası karmaşıklık seviyesinin beş puan veriyor. Nehir sayısız tehlikeli akım ve sayısız su omurgası ile karakterize edilir. Nehir ne olursa olsun, engelsiz bir nehir kilometrei yoktur.

Katun Nehri



Rafting yollarının çoğunluğunun bulunduğu nehrin orta yolu karmaşık akımlar açısından zengindir. 'Teldekpen', 'Ilgumen', 'Kadrinskaya Truba' ve 'Shabash' aralarında en karmaşık sayılıyor. Sadece deneyimli sporcular onlardan üstesinden gelebilir. Organize gezi kapsamında bir rafting gezisi düzenleyen turistler, Altay bölgesinin harika, ihtişamlı doğasını tanımak için mükemmel bir fırsata sahip olacaklar.

Katun Nehri Yapısı


Yeni ekstrem spor türünün başlangıcına hakim olmak isteyen turistlerin emrinde birçok mükemmel eğitim yeri bulunmaktadır. Katun'da sadece rafting gemileri ile değil, iki tekne teknesiyle de gidebilirsiniz. Bazı yerlerde, ebeveynlerinin eşliğinde 12 yaşından küçük çocuklar bile erişebilir. Katun Nehri, konuklara sunulan geniş eğitim imkânı seçeneklerini sunan aktif aile dinlencesi için mükemmel bir yerdir.

Katun Nehri



Katun Nehri'nin üst menzili uzak ve seyrek nüfuslu bir alandan aşağı akar, ancak Kujus köyünün yakınında birkaç kilometre aşağı akışta, kıyı nüfus yoğunluğu istikrarlı bir şekilde büyür ve Ust-Sema köyünün aşağı akışındaki alan en kalabalık olanıdır. Köyün yakınındaki çam ormanında çok sayıda bina, tatil kampı ve çeşitli konuk evleri bulunmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Kızıl Kum Plajı