Modern Tuvalet Restoranı

Modern Tuvalet Restoranı Konumu


Rasyonel adam tuvalette bayrama gelmeye başlamaz. Bununla birlikte, bu fikir mantıksız ve doldurulamamış görünmemektedir. Ve Xin Gao şehrindeki modern banyo sayesinde. Modaya uygun ve renkli salonu, WC'yi daha çok anımsatıyor. Geleneksel tablolar yerini şeffaf cam plakalı ve sandalyelerle - sıradan Klobecken ile - hamamlar alır.

Modern Tuvalet Restoranı


Bu özgün restorandaki yemekler ve yemek odası, genel temaya karşılık gelir. Çorbanın sıradan kaseleri, kase şeklindeki kaselerle değiştirilir. İçecekler sıradan bir pisirir gibi görünen bardaklarda servis edilir. Şu anda Tayvan'da 11 temalı restoran var. Popüler tezgahlarda 'tuvalet restoranı' da bulunabilir. Ve son zamanlarda, Hong Kong'da açılan ilk restoran ülke dışındaydı. Bütün tematik restoranlar, benzersiz iç tasarımı ile karakterize edilir. Salonlarında orijinal oyuncakları görebilirsiniz.

Modern Tuvalet Restoranı Yapısı


Restoran Modern Tuvalet, espri anlayışı olan konukları mutlaka memnun edecektir. Açılışından bu yana, orijinal restoranlar yaratıcı gençler tarafından talep edildi. Popüler gençlik restoranlarından her zaman 'Haute cuisine' ve kusursuz hizmet bekleyemezsiniz. Bu küçük kusurlar ucuz fiyatlarla dengeleniyor. Birçok turist gezi yerine özgün lokantaları ziyaret edip, buzun tatlı olarak sipariş edilmesini sağlar. Bu lezzet aynı zamanda çok özgün tematik hizmet ile de karakterize edilir.

Modern Tuvalet Restoranı


Müşterisine daha iyisini sunabilmek adına her işletme farklı konseptlere farklı kampanyalara gidiyor.Durum böyle olunca kullanılan her yaratıcılık tahmin edildiği gibi olumlu sonuçlar doğurmuyor. Bunun en iyi örneklerinden biri ise Tayvan’ın Taipei şehrinde karşımıza çıkıyor. Tuvalet konsepti sunan bu restoran bazı kişiler tarafından seviliyor bazı kişiler tarafından ise oldukça iğrenç bulunuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler