Portillo Kayak Merkezi

Portillo Kayak Merkezi Konumu


Dünyada bilinmeyen, sakin ve uyumlu bir atmosferi sürdüren benzersiz kayak merkezlerini bulabilirsiniz. Şili'nin yüksek doruk noktalarında, güzel Laguna del Inca'nın yanındaki küçük Portillo tesisi bulacaksınız. Spa tarihi bir asırdan daha önce başlıyor. Kasaba, deniz seviyesinden 2860 metre yükseklikte etkileyici bir yükseklikte yer aldığından, başlangıçtan başlamak oldukça karmaşıktı.

Portillo Kayak Merkezi



Modern şehir, mükemmel altyapıya ve çeşitli seviyelerdeki kayak pistlerine ve uygun kayak asansör sistemine sahip spa otelini misafirlerine sunmaktadır. Sağlık tesislerinde, havuzlarda ve sıcak hidromasajlı küvetlerle dinlenebileceğiniz, açık hava rekreasyon alanına sahip konforlu bir otel bulunmaktadır. Konuklar, geniş teraslardan dağların güzel panoramik ve pitoresk lagünün tadını çıkarabilirler.

Portillo Kayak Merkezi Yapısı


Bugün, neredeyse hiç turizm altyapısının 20 yıl önce sağlık ocağı üzerinde olduğunu hayal bile edemezsiniz. Sadece sporcular ve kış sporlarının destekçileri olan mükemmel yamaçlar ve teleferikler vardı. 

Portillo Kayak Merkezi


Sadece birkaç yıl içinde Portillo temelde değişti. 1996 yılında Dünya Kayak Şampiyonalarının bulunduğu şehir olmuştur. Bugün sağlık tesislerinin altyapısının 500 kişi olması bekleniyor. Birkaç gün burada geçirmek isteyen turistler, konuklara tatil için yılda 3,5 ay erişebildiğinden, odaları önceden ayırmalıdır. Çeşitli karmaşıklık düzeylerine sahip 20 kayak pisti ve 12 kayak asansörü kayakçıların elindedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler