Santa Catreina Valfurva

Santa Catreina Valfurva Konumu


İtalya'da Cresta Sobretta'nın tepesinde bulunan pitoresk kısa Santa Caterina Valfurva'yı aşırı kayakçıların takipçilerine tavsiye etmek mümkündür. Bu tesisteki kayakçıların elinde olan pistlerin çoğu 'kırmızı'. Sinir kitzelinin destekçileri de sıkılmazlar. Deneyimli sporcular, ağırlıklı olarak Dünya Kupası Stakes'lerinden birisinin kavşağı olan Cevedale'nin etekleri nedeniyle sağlık tesislerine varır.

Santa Catreina Valfurva



Bir sürü dik yamaçlı zorlu iniş, İtalya'nın en tehlikeli bölgelerinden biri olarak kabul edilmektedir. İki ilginç 'siyah' pistler var - Adler ve Bucaneve. Santa Caterina Valfurva'nın küçük kaplıca kasabası, Stelvio Ulusal Parkı'nın olağanüstü güzel bölgesinde yer almaktadır. Her taraftan spa kenti, kış kayak turları için inanılmaz ilginç pitoresk ormanlar ile çevrilidir. Yazın bu lekeler yürüyüş ve bisiklet gibi görülür.

Santa Catreina Valfurva Yapısı


Sağlık ocağının en belirgin özelliklerinden biri, yakınında modern sağlık merkezlerinin açıldığı topraklarında bulunan kaplıcalar. Santa Caterina Valfurva'daki kayak sezonu oldukça uzun sürüyor. Bazı yüksek dağ geçişlerinde Kasım ayının ikinci yarısından bu yana Mayıs sonuna kadar kayak yapabilirsiniz. Santa Caterina Valfurva, aşırı sporların taraftarları için sadece iyi bir spa değil aynı zamanda yılın herhangi bir zamanında rahatlayabileceğiniz çok güzel bir alan.

Santa Catreina Valfurva



Santa Caterina di Valfurva, İtalya'nın kuzeyindeki Sondrio eyaletindeki Valfurva'nın komünü. Tesis, birçok FIS Dünya Kupası yarışının yer aldığı popüler bir kayak merkezine ev sahipliği yapmaktadır. Santa Caterina, 1985 Dünya Kayak Şampiyonası ve 2005 Dünya Kayak Şampiyonası ile Bormio'ya ev sahipliği yaptı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler