Angola Rehberi

Angola Gezi Rehberi

angola


Kitle turizminden uzakta, turistler için parlatılmamış bozulmamış bir Afrika coğrafyasıdır Angola. Gerçek ülkeyi deneyimleyin ve insanları tanıyın. Angola, size eşsiz bir deneyim sunan olağanüstü bir destinasyondur. Angola hala turistler için saf ve otantik bir deneyim sunuyor. 2002'de sona eren on yıllardır süren iç savaş, birçok bölgenin insanlar tarafından dokunulmadığı ve doğa tarafından geri alındığı anlamına geliyordu. Bugün bile, Angola vizesi dünyayı dolaşmanın en zorlarından biridir. Angola çok orijinal olsa da, fiyat seviyesini hafife almamalısınız. 

Asya veya Afrika'daki diğer birçok kırsal ve keşfedilmemiş destekten farklı olarak Angola daha pahalı bir seyahat yeridir. Örneğin, tipik bir üç yıldızlı otelde bir gece 165 USD ve pizza 25 USD'den başlıyor. 2015 yılı ekonomik krizinden bu yana fiyat seviyesi düşmüş olsa da, kalış maliyeti göz ardı edilmemelidir. Ülke yavaş yavaş turizme açılsa da, Angola hala ziyaret etmek kolay bir yer değil. Sık sık elektrik kesintileri, tropik iklimin yol açtığı trafik kazaları ve kötü yol koşulları ile gelişmekte olan bir ülkenin genel zorlukları Angola'yı hafif yürekli olmayan bir macera haline getiriyor. Yerliler için bu normal günlük yaşamdır, ancak daha iyi organize olmuş ülkelerden gelen gezginler için bu sinir bozucu bir prova olabilir. Dikkatli organizasyon ve hazırlığa rağmen her şeyin plana göre gidemeyeceğini lütfen unutmayın. Trafik veya hava durumu gibi dış etkiler zaman zaman planları etkileyebilir. Her zaman kalışınızı olabildiğince pürüzsüz hale getirmeye çalışıyoruz, ancak Angola gibi bir ülke, endüstrileşmiş ülkelerde beklemeyebileceğiniz zorlukları beraberinde getiriyor. Bu durumlarda, güvenliğinizi planlanan olaydan ziyade daima bir öncelik haline getireceğiz.Yıllarca süren iç savaştan sonra Angola şimdi Afrika'nın gelişmekte olan ülkelerinden biri. İşletmeler ve turistler için giderek daha popüler olan Angola şimdi dünya radarına geri döndü.

Afrika'nın güney batısında yer alan ülke, Namibya, Zambiya, Kongo Cumhuriyeti ve Kongo Demokratik Cumhuriyeti sınırındaki 18 idari bölgeye ayrılmıştır. Büyük ölçüde el değmemiş doğası, kültürel çeşitliliği, eşsiz vahşi yaşamı ve misafirperver halkı Angola'yı turistler için büyüleyici kılıyor. Başkent Luanda'dan çıkar çıkmaz kendinizi bir kaşif gibi hissedeceksiniz. Kitle turizminden uzakta gerçek ve orijinal Afrika'yı deneyimleyebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler