Gotland Rehberi

Kneippbyn, Gotland

Kneippbyn, Gotland

Su parkı ve eğlence parkı bulunan bu tesis, yaz aylarında ailelerin sürdüğünü getiriyor; 600'den fazla oda, kabin, daire ve kamp alanı bulunmaktadır. Evi, Villa Villekulla da dahil olmak üzere Pippi Longstocking TV şovunun mekanları burada.

Lummelundagrottan, Gotland

Lummelundagrottan, Gotland

Sahil yolunda Visby'nin yaklaşık 18 km (11 mil) kuzeyindeki Lummelunda'daki 4 km'lik (2 cav mil) sarkıt mağaraları, dünyanın bu bölgesinde benzersiz ve görülmeye değer.

Gotland St.Maria Kilisesi

Visby Katedrali, hala sağlam ve kullanımda olan 13 ortaçağ kilisesinden sadece bir tanesidir. Kasabanın Alman cemaatçileri için bir ibadet yeri olarak 1190 ve 1225 arasında inşa edilen kilise, yıllar boyunca yapılan kapsamlı ve bazen beceriksiz restorasyon çalışmaları nedeniyle orijinal armatürlerinin birkaçına sahiptir. Bununla birlikte, kumtaşı yazı tipi ve minberi süsleyen alışılmadık derecede çirkin meleklerin her ikisi de bir göz atmaya değer orijinal özelliklerdir.

Viking Köyü, Gotland

Bu 10. yüzyıl köyünün yeniden yaratılmasında bir gün boyunca Viking olun. Çocuklar ve yetişkinler Viking ekmeği, balta atma, okçuluk ve diğer aktiviteleri pişirmede ellerini deneyebilirler. Rehberli turlar ve konferansların yanı sıra performanslar da vardır.

Visby, Gotland

Visby, Gotland

Gotland'ın başkenti Visby, yaklaşık 22.000 kişilik keyifli bir dağlık kasabadır. Ortaçağ evleri, yıkık surlar, kiliseler ve kulübe kaplı parke şeritleri, Visby'yi bir peri masalı gibi gösteriyor. Çok yumuşak bir iklim sayesinde, kasabanın birçok cephesinde büyüyen güller Kasım ayında bile çiçek açar.

En parlak döneminde Visby, bugün 3 km (2 mi) hayatta kalan bir duvarla, 44 kule ve çok sayıda ağ geçidi ile korunuyordu. Güney Fransa'daki Carcassonne duvarından sonra Avrupa'nın en iyi korunmuş ortaçağ şehir duvarı olarak kabul edilir. Duvarın eşsiz manzarasını görmek için kuzey kapısına doğru bir yürüyüşe çıkın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler