Locarno Görülecek Yerler

Madonna del Sasso Mabeti, Locarno

Madonna del Sasso Mabeti, Locarno

Kaya Madonna Tapınağı, Locarno'nun nefes kesen manzarasına sahip, Orselina'nın tepedeki mezralarını taçlandırıyor. Hacılar ona dik bir yürüyüş yapar, ancak çoğu tren istasyonuna yakın olan kısa füniküler yolculuğu tercih eder. Kilise ziyaretçilere açık, ancak 1480'de Bartolomeo da Ivrea Kardeşi Meryem'in bir vizyonu olduğu manastırın geri kalanını görmek için önceden ayırmalısınız. Kutsal alanın içinde Yeni Ahit'ten sahneleri tasvir eden heykelleri olan birkaç yan şapel var Son Akşam Yemeği gibi. 19. yüzyılın sonlarında neo-Rönesans cephesi verilen kilise cömert bir olaydır. Sanatsal hazineleri arasında Bramantino'nun 1520 Mısır'a Uçuşu ve Ascona doğumlu Antonio Ciseri'nin Mesih'i 1870 yılında boyanmış dramatik, Caravaggesque bir geçit töreni sahnesi.

Locarno San Francesco Kilisesi

Locarno San Francesco Kilisesi

Ahenkli ve neredeyse hassas olan St.Francis Kilisesi ve manastırı, şehrin Eğitim, Kültür ve Spor Bakanlığı'na ev sahipliği yapan acı veren hantal, modern bina ile yan yana duruyor. Cemaatin tarihi, Padua St. Anthony tarafından kurulduğu iddia edilen 13. yüzyılın başlarına dayanmaktadır. Mevcut kilise 1538'de daha önceki yapıların kalıntıları üzerinde başlamıştı. Belki de iç mekanın en dikkat çekici yanı, orijinal ihtişamına restore edilen fresk serisidir. Yan sunaklardaki ince mermer oymalar ve tablolara dikkat edin.

Locarno Kent ve Arkeoloji Müzesi

Kentin Belediye ve Arkeoloji Müzesi'nin koleksiyonu, büyük bir cam ve Romanesk heykel koleksiyonu da dahil olmak üzere Roma kalıntıları ile dikkat çekiyor. Bir zamanlar Castello Visconteo'nun 1300'de Milano düklerinin kalesi olarak dikilenin yeniden inşa edilmiş bir versiyonunda yer alıyor. Kısa bir süre sonra, işgalci İsviçre Konfederasyonları tarafından neredeyse yok edildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler