Mauritius Gezisi

Eureka Evi, Mauritius

Eureka Evi, Mauritius

1830'da inşa edilen Eureka Evi, daha önce İngiliz ve Fransız aristokratlarına aitti. O zamanlarda adanın en büyük evleri arasındaydı. Şimdi Mauritius'ta sömürge tarihine bir bakış sunuyor. Eureka House, güzel doğa rezervinin dönümünün yanı sıra temalı akşamlar, konferanslar ve düğünler için eko maceralar da düzenlemektedir. Ziyaretçiler devasa güzel bahçede yürüyüş yapabilirler. Rehberli turlar Pazartesi - Cumartesi 9–5 ve Pazar 9–3: 30 arasında yapılır. Durmaya değer basit bir site.

L'Aventure du Sucre, Mauritius

Şeker endüstrisi, turizm ile birlikte ülkenin ana endüstrilerinden biridir. Aslında, adanın yaklaşık% 80'i ekim aşamasındadır. Port Louis'in hemen kuzeyindeki Pamplemousses kasabasında yer alan L'Aventure du Sucre interaktif müzesi, mahsulün tarihine, baston tarlalarında çalışmaya getirilen kölelerin hikayesine ve köleliğin kaldırılmasına ışık tutuyor İngilizlerin 1800'lü yılların başında Fransızları yenmesi. Eski bir şeker fabrikasının tarihi cephesinin arkasında yer alan tur yaklaşık 90 dakika sürüyor ve şeker ve rom tadımı ile bitiyor. Ziyaretçiler, müze ziyaretini Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanik Bahçeleri olarak bilinen yakınlardaki güzel botanik bahçeleriyle birleştirebilir.

Rhumerie de Chamarel, Mauritius

Rhumerie de Chamarel, Mauritius

Nefes kesen çevredeki Chamarel'da yer alan La Rhumerie, Mauritius'un şeker kamışını lezzetli likörlere ve romlara dönüştüren süreci ortaya çıkaran turlar sunan bir içki fabrikasıdır. Bilgili bir tur rehberi eşliğinde tüm siteyi ziyaret etmek yaklaşık otuz ila kırk dakika sürer. Likörlerin ve romların kokusu, nereye giderseniz gidin sizi takip eder. Turun en iyi kısmı altı farklı rom ve likörün tadımı, ardından hediyelik eşya butiğine hızlı bir ziyaret.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler