Bali de Özel Yerler

Bali Sababay Şaraphanesi

Bali Sababay Şaraphanesi

Bali'de şarapçılık olduğunu düşünen, ancak yerel Sababay Şaraphanesi, tabandaki ortaklıklara olan bağlılığının bir parçası olan Bali'de yetiştirilen üzümleri kullanıyor. Sanur'un kuzeydoğusundan yaklaşık 20 dakika boyunca şarap imalathanesine gelen ziyaretçiler, formüle edilmiş yarım kademe (130.000 galon) meyve suyunun, formüle edilmiş Siyah Kadife, Beyaz Kadife ve Pembe Çiçeği çeşitlerinin günde 10.000 şişeye işlendiğini görebilir. Sababay'ın Fransız şarap üreticisi. Bu Yeni Latitude şarapları genç dökülmek içindir, bu yüzden görünürde bir meşe fıçı yoktur. Sababay, Çiftçi Ortaklık Anlaşması ile Kuzey Bali'de üzüm yetiştiriciliğini canlandırmayı ve tarımsal yöntemlerini izleyen yetiştiricilere daha yüksek mahsul fiyatları öder. Lovina yakınlarındaki üzüm bağlarına ziyaretler de ayarlanabilir.

Bali Kutsal Maymun Ormanı Korunağı

Fotoğraf meraklıları ve çocuklar için bir cennet olan Ubud'un Maymun Ormanı, onlarca Bali makakına ev sahipliği yapıyor. Bu uzun kuyruklu grimsi primatlar onu sıkıştırır ve uzun ağaçlara sığınmadığı zaman havuza dalarlar. Ama ormanda maymunlardan daha fazlası var. Yollar boyunca yayınlanan rehberler, 14. yüzyıldan kalma Pura Perana da dahil olmak üzere sitenin tarihi ve tapınakları hakkında memnuniyetle açıklanmaktadır. Buradaki maymunlar Uluwatu'daki meslektaşlarından daha iyi davranıyorlar, ama yine de kötü olabilirler. Yakalayabilecekleri her şeyi (şapka, gözlük ve küpeler gibi) ve tüm yiyecekleri kişinizden çıkarın. Muz ve fıstık avcılarının satış sahaları yerine birçok "Besleme" işaretine uyun.

Bali Gitgit Şelalesi

Bali Gitgit Şelalesi (Air Terjun Gitgit)

Bedugul ve Singaraja arasındaki dört noktada beş şelalenin olduğu Gitgit kafa karıştırıcı bir yer olabilir. Gitgit Şelalesi güney tatil bölgelerinden en uzak ve dağın kuzey kıyısına doğru. Şelale yaklaşık 48 metre yüksekliğindedir ve tırmanmak için yaklaşık bir saat sürer, daha sonra 150 adım yukarı çıkar ve kılavuz gerekmez. Bir rehberle daha küçük Colek Pamor, Twin ve / veya Multi Falls'a devam etmek mümkündür. Dördünü de ziyaret etmek, tarlalar ve pirinç tarlaları boyunca engebeli 2 mil (3 kilometre) yürüyüş yaklaşık üç saat gerektirir. Topluluk projelerine katkıda bulunan en iyi trekking fiyatları için Gitgit park alanındaki resmi köy rehberlerini kullanın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler