Barkly West, Güney Afrika

Barkly West

Barkly West

Vaal Nehri üzerindeki Barkly West kasabası, Güney Afrika'daki en eski alüvyonlu elmas kazılarının yapıldığı yerdi.

Barkly West Müzesi

Eski bir geçiş binasında bulunan Barkly West Müzesi, elmas kazıcıların tarihini ve bölgenin arkeolojisini anlatır. Sadece ½ km (1/3 mil) uzaklıktaki Canteen Kopje'de bulunan eserleri içerir.

Canteen Kopje Arkeolojik Bölgesi

Bugün, 1800'lü yılların sonlarından itibaren, bir milyon yıldan eski Taş Devri eserlerinden kaya baltalarına kadar uzanan arkeolojik ve jeolojik hazineleri görüntülemek için açık hava Kantin Kopje Arkeolojik Alanını ziyaret edebilirsiniz. Sergilere katılmak için 1 km'lik (mile mil) patikadan yürüyün. Tarih öğrencileri - ve özellikle Güney Afrika - bu darboğaz yolunu gerçekten takdir edeceklerdir.

Wildebeest Kuil Rock Sanat Turizm Merkezi

Wildebeest Kuil Rock Sanat Turizm Merkezi

Wildebeest Kuil Rock Sanat Turizm Merkezi'nde, yarım mil uzunluğundaki San Rock Art Trail, sizi zaman içinde kısa bir yürüyüşe çıkarır. "Geçmişin geleceğini korumaya yardımcı olmak" olarak adlandırılan bu unutulmaz kaya sanatı deneyimi, Hoisan'ın ataları tarafından 1.000 ila 2.000 yıl öncesine ait gravürleri içerir. (Khoisan'ın atalarının, dünyanın yüzünü yürütebilen en eski insanlardan biri olduğuna inanılıyor.) Bir ses çalar dinlerken, 400'den fazla görüntünün en iyisine bir tahta alırsınız - eland, fil, gergedan, antilop , hartebeest, devekuşu ve dans eden insan figürleri - antik andezit kayasının alçak bir sırtında. Merkez ayrıca, konuyla ilgili 20 dakikalık bir tanıtım filmi ve sergisi ile araziyi çevreleyen! Xun ve Khwe San (Angola ve Namibya savaşlarından mülteciler) tarafından yönetilen bir el sanatları mağazası sunmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler