Grahamstown, Güney Afrika

Grahamstown

Grahamstown

Şehir olarak faturalandırılsa da, Grahamstown her şeyden çok bir İngiliz köyüne benziyor - çoğu Güney Afrika kasabasının egolarını, bitişik gecekondu kasabalarını değiştirirseniz indirim yaparsınız. Bunlar Grahamstown'un büyük bir parçası ve şehrin kültürel tarih zenginliğine katkıda bulunuyorlar. British Cape Colony'nin keyfi olarak atanan sınırını zorlamak için bir garnizon kenti olarak kurulan Grahamstown, son birkaç yüzyıl boyunca birkaç savaşın merkeziydi.

Manzaraları keşfetmek ve belki de bir tur atmak için bir iki gün harcamaya değer - sadece tarihin ne kadar doğru bir şekilde tasvir edildiğine bakılmaksızın, her zaman öznel olduğu gerçeğini güçlendirmek.

Grahamstown St.Michael ve St.George Katedrali

Bu, Grahamstown'un kasabanın katı geometrisi kadar çan kulesi - Güney Afrika'da 176 metrede en yüksek - olması nedeniyle en önemli dönüm noktasıdır. High Street katedral kapılarından Drostdy Kemeri'nden Rodos Üniversitesi yönetim binalarının kapılarına kadar düz bir çizgide ilerliyor. Katedralin Pazar günleri çaldığını duyabileceğiniz sekiz çan, ilk ve hala Afrika'nın en ağırlarıydı. Katedralin inşaatı 1824'te başlamış olmasına rağmen, 1952'ye kadar tamamlanmadı.

Drostdy Kemeri, Grahamstown

Drostdy Kemeri, Grahamstown

Grahamstown bir garnizon kasabası olduğunda, 1841'de dikilen Drostdy Kemeri, askeri geçit töreninin orijinal girişiydi. Şimdi binlerce Rodos öğrencisinin kasaba kampüsünden ayrılırken geçtiği geçit. 9-5. Haftalar ve 9–1. Cumartesi günleri "Kemer altında" küçük bir el sanatları pazarı var.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler