Tokyo da Özel Bir Gezi

Ulusal Doğa ve Bilim Müzesi

Ulusal Doğa ve Bilim Müzesi

Kompleksin altı binası fosillerden ay kayalarına kadar her şey - girişte tünemiş mavi balinanın 30 metrelik (98 fit) modeli çocuklarla büyük bir hit. Hangi kendine saygılı bilim müzesinde dinozor olmazdı? Onları en yeni ekte bulunan B2F Sergi Salonu'nda arayın. Müze zaman zaman özel sergilerle kendini aşmasına rağmen, oldukça geleneksel ve birkaç uygulamalı öğrenme deneyimi sunuyor. Çocuklar hoşuna gidiyor gibi görünüyor, ama zamanınız kısaysa oyalanmak için bir yer değil.

Ulusal Batı Sanatı Müzesi

Rodin'in Cehennem Kapısı, Calais Burghers ve The Thinker'ın orijinal kalıplarından dökümlerle birlikte, zengin işadamı Matsukata Kojiro (1865–1950), Renoir, Monet, Gauguin gibi ustalar tarafından 850 resim, eskiz ve baskı aldı. , van Gogh, Delacroix ve Cézanne. Matsukata koleksiyonu Avrupa'da tuttu, ancak isteğiyle Japonya'ya bıraktı. Fransız hükümeti sanatını II. Dünya Savaşı'ndan sonra Japonya'ya gönderdi ve koleksiyon 1959'da İsviçreli mimar Le Corbusier tarafından tasarlanan bir binada halka açıldı. O zamandan beri müze biraz çeşitlendi; daha yeni satın almalar arasında Reubens, Tintoretto, El Greco, Max Ernst ve Jackson Pollock'un çalışmaları yer alıyor. Seiyo, Tokyo'da ziyaret etmek için en iyi organize edilmiş, en hoş müzelerden biridir.
Ote-mon

Ote-mon

İmparatorluk Sarayı Doğu Bahçesi'ne ana giriş, eski günlerde Ieyasu Tokugawa kalesinin ana kapısıydı. Kapının çoğu 1945'te yıkıldı, ancak orijinal planlara dayanarak 1967'de yeniden inşa edildi. Kapının dış kısmı hayatta kaldı ve sarayın Doğu Bahçelerine etkileyici bir giriş sunuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler