Toyako Görülecek Yerler

Kazan Kagaku-kan

Kazan Kagaku-kan

Gürleyen bir ses pisti ve titreyen zeminler, bu küçük bilgi merkezinde bölgenin 1977 ve 2000 volkanik patlamalarını yeniden yaratıyor. Her 30 yılda bir patlamanın gerçekleştiği bu yerde yer alan bilimin iyi bir açıklaması olmasına rağmen, müze, yerlilerin yaşamları üzerindeki etkisini tanımlamak için daha az yararlıdır. Bu müze, Toyako Onsen Ziyaretçi Merkezi ile bir binayı paylaşıyor.

Nishiyama Krater Yolu

Bir yangın istasyonu, bir okul ve evler, 2000 patlamasının Toyako Onsen'in kenarlarına ulaştığı katılaşmış kül akışları arasında çılgın açılarla duruyor. Her şeyi hala buharlı tepelere dolan tahta yürüyüşlerden görün. Bir yanardağın yanında yaşarken neler olabileceğinin etkileyici bir sahnesi. Bir bonus olarak, hem kuzeydeki gölün hem de güneydeki okyanusun manzarası vardır. Patlamadan sonra kesilen bir dizi tahta yürüyüş yolu, dağ yolu ve kısa yol uzanıyor. JR Toya İstasyonu'ndan buraya ulaşmak için, Kyushoku Senta adlı otobüs durağına giden Donan Otobüsünü isteyin. Otobüsler numaralandırılmadığından endişe duyuyorsanız sürücüye de danışın. Alternatif olarak, Tokyako Onsen Ziyaretçi Merkezi'nin hemen arkasından da erişilebilir.

Showa Shinzan

1943 depreminde Showa Shinsan bir çiftçinin buğday tarlasından aniden yükseldi. Pasifik Savaşı sırasında potansiyel olarak şanssız bir işaret olarak gizli tutuldu, 1945'e kadar bugünkü 1,306 feet yüksekliğine kadar büyümeye devam etti. Özel arazide, ancak Mt.'nin doğu kanadında bir teleferik yolculuğu (1,600 ¥ gidiş-dönüş). Usu, dağ, Toya Gölü ve Funka Körfezi'nin muhteşem manzaralarını sunmaktadır. Üssün yakınındaki Ayı Çiftliğinden kaçının - iç karartıcı bir turistik yer.

Toyako Onsen

Toyako Onsen

Termal sularda rahatlatıcı bir ıslanmadan ve yerel spesiyalitelerden oluşan hoş bir akşam yemeğinden sonra, çatı katındaki bir kaplıcadan kasaba destekli havai fişeklere bakmak - yıl boyunca binlerce Japon bu küçük göl kasabasına geliyor. 28 Nisan - 31 Ekim tarihleri ​​arasında, 20 dakikalık havai fişek gösterisi konaklamanızın en önemli noktası olacak. Öğleden sonra otobüs turları gelmeden önce otel duvarının önündeki deniz kenarında yürüyüş yapmak rahatlatıcıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler