Boracay Plajları

Ariel's Point

Ariel's Point

Boracay'dan en popüler günlük gezilerden biri, komşu Panay adasında yaklaşık 3 mil uzakta veya avara ile 30 dakika mesafede muhteşem bir kayalık olan Ariel's Point'e bir gezi. Buradaki geziler arasında kano, kano, şnorkelle yüzme ve sadece manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Daha maceracı, turkuaz denizin 10 ila yaklaşık 45 feet yukarısındaki beş platformdan birinden uçurum dalışında da deneyebilir. Paketler arasında barbekü öğle yemeği büfesi, öğleden sonra atıştırmalıkları ve sınırsız içecekler bulunmaktadır. Tekneler her gün Ariel'in Evinde, Beyaz Plaj'daki İstasyon 1 yakınında, saat 11: 30'da gün batımından kısa bir süre önce geri dönüyor. Ariel Evi'nin hemen arkasında bulunan Boracay Beach Club Hotel'den önceden bilet alın.

Bulabog Plajı

Batı kıyısındaki Beyaz Plaj masaj, şnorkel ve güneşlenme setini hedefliyor gibi görünse de, adanın doğu tarafındaki bu muadili nispeten gelişmemiş ve daha sportif bir kalabalık tarafından benimsenmiştir. Buradaki ziyaretçilerin çoğu kiteboards ve rüzgar sörfü tahtaları (her ikisi de adada kiralanabilir) ile donatılmış ve günlerini dalgacıkların üzerinden geçerek geçiriyorlar. Çoğu ziyaretçinin tüm zamanlarını suya harcayacağı göz önüne alındığında, ada boyunca kısa atlama yapmak için ödülünüz (orta noktasında bir milden daha azdır), büyük bir ince beyaz kuma sahip olmanız için iyi bir şanstır. Kendine. White Beach'in yağışlı sezon dışında (kuzey yaz aylarında), Bulabog aynı zamanda batı kıyılarına sertçe vurabilecek deniz meltemlerinden de barınak sunmaktadır.

Diniwid Plajı

Çok yoğun Beyaz Plaj'ın sadece birkaç yüz metre kuzeyinde ve kıvrımlı bir burunla ayrılmış küçük kız kardeş Diniwid, atmosferde neredeyse bir dünya. Çok daha küçük, bazıları daha güzel ve daha sessiz diyor, plaj daha az parti görüyor ve diskoları yok. Elektrik bile nispeten yakın zamanda geldi. Bazıları bu sebeplerden uzak durur; diğerleri sükuneti tercih eder. Her iki durumda da, burada hala bir meyve smoothie tadını çıkarabilirsiniz ve gün batımları aynı muhteşem. Diniwid'e yoğun iç yoldan ya da burun çevresindeki kayalık yolu takip ederek White Beach'ten yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Beyaz Plaj

Beyaz Plaj

Basitçe söylemek gerekirse, ilk etapta Boracay'a gelmenizin nedeni budur. Tropikal denizlerle hafifçe kucaklanmış ve hindistancevizi avuç içleri tarafından saçaklanan bu 5 km'lik (3 mil) kesintisiz güzel ince beyaz kuma bir göz atın ve neden pek çok "Dünyanın En İyi Plajları" listesinde göründüğünü hızlı bir şekilde anlıyorsunuz. Çoğu halk cennetin bir görüntüsünü ortaya çıkardıklarında böyle düşünür. Böyle bir güzellik yıllarca bir sır değil ve milyonlarca turistin hizmet verdiği palmiye ağaçlarının hemen arkasındaki barlar, restoranlar, oteller ve hediyelik eşya dükkanları illüzyonu biraz parçalıyor. Ancak planlama yasaları (hemen hemen) cenneti ve arafı birbirinden ayrı tutarken, yine de fantazi yaşayabilirsiniz - gündüz, diskolar başlamadan önce, her halükarda. Plaj kuzeyden güneye üç bölüme ayrılmıştır: İstasyon 1, 2 ve 3. İstasyon 1 en geniş kum ve en pahalı otellere sahiptir, İstasyon 2 ise alışveriş ve yemeklerin çoğunun yapıldığı yerdir. İstasyon 3 sessiz arıyorsanız gidilecek yerdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler