Koh Phi Phi Gezi Rehberi

Koh Phi Phi Loh Dalum Plajı

Koh Phi Phi Loh Dalum Plajı

Tonsai Köyü'nden Phi Phi Don Adası'nın diğer tarafında, Loh Dalum tropik bir cennetin tüm ayırt edici özelliklerine sahiptir: temiz zümrüt suları, güzel koy, beyaz kumlu plaja manzaralar. Bununla birlikte, turistik, meşgul ve gürültülü - Phi Phi'nin popülaritesinin talihsiz bir belirtisi. Plaj barları geceleri muhteşem ateş gösterileri yapar ve parti erken saatlerde iyi sürer. Yüzme en iyi gelgit. Kolaylıklar: yiyecek ve içecek; duşlar; tuvaletler; su sporları En iyi: parti; yüzme.

Long Beach

Tonsai'ye birkaç dakikalık tekne yolculuğu yapan Long Beach, ziyaretçilere çılgın kalabalıktan uzakta daha sakin ve daha rahatlatıcı bir deneyim sunuyor. Beyaz kumlar neredeyse ipeksi ayak altında ve Phi Phi Leh'in muhteşem manzaraları var. Gündüz meraklıları genellikle sadece bir dalış ve öğle yemeği için kalır, bu nedenle geri kalan süre oldukça huzurludur. Kolaylıklar: yiyecek ve içecek; tuvaletler. En iyisi: şnorkel; yüzme.

Phi Phi Lae

Phi Phi Lae

Phi Phi Don'dan popüler bir günlük gezi, uzun kuyruk veya sürat teknesi ile yakındaki Phi Phi Lae'yi ziyaret etmektir. İlk durak, ham çizimlerle kaplı geniş bir kireçtaşı sütun mağarası Viking Mağarası. Çoğu tekne, öğleden sonra Maya Körfezi, yani "Plaj" olarak devam ediyor. Eğer kalabalık kalabalığın (şnorkelciler balığın hemen hemen sayısından fazla) sakıncası yoksa, Maya Koyu muhteşem bir sitedir. Herkese gerçekten erken bir sıçrama yaparsanız, bir körfeze gidin ve tozlu kum plajı boyunca ilk parkurları bırakın; aksi takdirde adanın karşı tarafında Loh Samah Koyu'na gidin. Loh Samah Koyu aslında daha iyi bir seçenek olabilir. Daha küçük olsa da, Maya Koyu kadar güzel ama daha az ilgi görüyor.

Tonsai Plajı

Burası cesur olanlar için bir yer değil; kalabalık, gürültülü ve temiz değil. Ziyaret etmek için en iyi zaman, genç revellerin çoğunun bir önceki gecenin fazlalarından uyuduğu sabahın erken saatlerinde. Kolaylıklar: tuvaletler; duşlar; su Sporları. En iyisi: partiers.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler