Hue Gezisi

Thuan An Plajı, Hue

Thuan An Plajı, Hue

Şimdilik, Hue merkezinden 14 km'lik (8 mil) bir yarımadada yer alan Thuan An Beach, sadece bir plaj beldesine sahip, el değmemiş, uzun, kumlu bir hindistan cevizi ve casuarina-ağaçlıklı plajı boş bırakıyor. . Yaz aylarında sakin turkuaz denizi ve yumuşak esinti, şehirden en pastoral bir mola verirken, kışın aile tapınakları, balıkçı köyleri ve Vietnam'ın en büyük lagününün saçılmasıyla çılgınca romantik yürüyüşler yapar. Kolaylıklar: yiyecek ve içecek. En iyisi: yürüyüş; yüzme; gün batımı.

Tinh Tam Gölü

Yılın büyük bir kısmı için Tinh Tam Gölü rahatsız etmeye değmez, ancak ilkbahar ve yaz aylarında kaledeki bu küçük göl, onu tamamen kaplayan lotus çiçekleri ile canlanır. İmparatorların yaptığı gibi yapın ve kısa bir mola için adadaki köprülerden birini geçin. Onu görmenin (ve bulmanın) en iyi yolu, sürücünüzden kalenin siklo turuna dahil etmesini istemektir.

Tu Hieu Pagodası

Tu Hieu Pagodası

Hue'nun en güzel ve huzurlu pagodalarından birine, yarım ay şeklindeki bir havuzu geçerek yolun dışındaki ormanlık bir yoldan erişilir. 1843 yılında inşa edilen tapınak büyük bir Buda'ya ev sahipliği yapar ve Zen ustası Thich Nhat Hanh'ın kök pagodasıdır. Sessiz meditasyon için iyi bir yer. Keşişler yan tarafta sade odalarda yaşar ve günde birkaç kez hizmet verir. Pagodanın uzak köşesinde, Nguyen Dynasty'nin pagodasının inşasına ve yenilenmesine katkıda bulunan hadımları için bir mezarlık var.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler