Melbourne Özel Yerler

Rippon Lea, Melbourne

Rippon Lea, Melbourne

Romanesk tarzında inşa edilmiş geniş bir çok renkli tuğla konak olan Rippon Lea'nın inşaatı 1860'ların sonlarında başladı. 1903 yılında tamamlandığında, orijinal 15 odalı ev, 33 odalı bir malikaneye genişlemişti. Dikkate değer mimari özellikler arasında bir mağara, göle bakan bir kule ve kambur köprüler bulunmaktadır. Ayrıca bir eğrelti otu ve 100'den fazla çeşit miras elma ve armut içeren bir meyve bahçesi vardır. Yaz aylarında sahada oyunlar sergilenir ve her Şubat ayında yıllık Oyuncak Ayı Pikniği büyük kalabalıkları çeker. Eve erişim sergiler içindir veya sergiler arasında yalnızca rehberli turla sağlanır, ancak yalnızca kendi kendine rehberli turlar mevcuttur. Buraya ulaşmak için, Flinders Street İstasyonu'ndan bir Sandringham hattı trenine binin; şehir merkezinin güneyinde 15 dakikalık bir yolculuk var.

Kraliyet Botanik Bahçeleri

Kraliyet Botanik Bahçeleri

100 dönümlük arazi içinde 12.000 yerli ve ithal bitki ve ağaç türü, geniş çimler ve beslenmeyi seven ördekler ve kuğularla dolu süs gölleri bulunmaktadır. Çocuk Bahçesi, çocukların keşfetmesi için eğlenceli ve interaktif bir yerdir. Yaz, klasik oyunlar, genellikle Shakespeare ve Wind in the Willows gibi çocuk klasiklerinin yanı sıra popüler Moonlight Cinema serisinin açık havada performanslarını getiriyor. Mevcut tasarım ve düzen, 1873'ten 1910'a kadar bahçelerin küratörü ve yöneticisi W.R. Guilfoyle'un fikiriydi.

Southgate

Sanat Merkezi'nin yanındaki nehrin kenarında Southgate, uzun süre kalanlar için önemli bir noktadır. Tasarım mağazaları, şık restoranlar, barlar ve rahat yemek mekanları, yerel halka ve ziyaretçilere mesai saatleri dışında yardımcı olur. Gezinti yeri Crown Casino'nun ön avlusu ve otelleri ile bağlantılıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler