Sevenhill, Avustralya

Sevenhill

Sevenhill

Sevenhill, Clare Vadisi'nin coğrafi merkezi ve 1851'de Cizvit rahipleri tarafından sunak şarabı üretmek için kurulan bölgenin ilk şaraphanesinin bulunduğu yerdir. Bölge, okullarına Roma'nın yedi tepesinin adını veren Avusturyalı Cizvitler tarafından üç yıl önce yerleştirilmişti.

Eski Clare Valley demiryolu hattını takip eden bir yürüyüş ve bisiklet yolu olan Riesling Trail, Sevenhill'den geçer. 36 km'lik (22 mil) parkur, Auburn ve Clare arasındaki nazikçe inişli çıkışlı bir ülkede bulunan şarap imalathanelerini ve köylerini geçer ve üç döngü yolu sizi ana yolun dışındaki üzüm bağlarına götürür.

Clare Valley Bisiklet Kiralama

Clare'den Auburn'a Reisling Trail'i sürmek, vadiyi keşfetmenin en iyi yollarından biridir. Yol boyunca şaraphaneler dikkatinizi dağıtmadıkça, her şeyi (tek yön) çevirmek yaklaşık 2½ saat sürer. Hem yetişkinler hem de çocuklar (ve bebek koltukları) için bisikletler (Avustralya'da zorunlu olan kasklar dahil) Clare Valley Cycle Hire'dan kiralanabilir.

Kilikanoon Şarapları

Ödüllü Kilikanoon, yoğun, zengin renkli Oracle Shiraz (ara sıra tadım yapılabilir) gibi çok katmanlı kırmızılar ile ünlüdür; Prodigal Grenache başka bir güzelliktir. Herhangi bir satın alımda iade edilebilen 5 dolarlık tadım ücreti (beş şarap), premium şarap tadım paketleri de mevcuttur.

Sevenhill Mahzenleri

Sevenhill Mahzenleri

Bölgenin ilk şaraphanesi olan Sevenhill Cellars, Cizvitler tarafından yaratıldı ve gösteriyi hala yürütüyorlar, her türlü kâr eğitim, görev çalışmaları ve Avustralya'daki muhtaçlara gidiyor. 1940'larda şaraphane kutsal şaraptan ticari üretime doğru daldı ve bugün Riesling (St. Aloysius etiketini deneyin), Verdelho, Grenache ve güçlendirilmiş şaraplar da dahil olmak üzere 21 şarap çeşidi işinin% 75'ini oluşturuyor. Sizi mahzenlere, mezarlığa ve 1865'ten beri Cizvitlerin gömüldüğü kilise mahzenine götüren büyüleyici Kardeş John May, Cizvit şarap yapımcısı emeritus ile rehberli bir tur rezervasyonu yapın. Ayrıca, inişli çıkışlı tepeleri ve üzüm bağlarını keşfetmek için burada bisiklet kiralayabilirsiniz. ve çocuklar için oyuncaklar var.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler