Viti Levu Görülecek Yerler

Natadola Plajı

Natadola Plajı

Natadola Plajı tartışmasız anakaranın en iyi plajı olmaya devam ediyor. Yerel halk tarafından sağlanan atlara binebilir (orada değilse, bu, Natadola Beach Resort veya Intercontinental Fiji aracılığıyla ayarlanabilir), mercanlara basma korkusu olmadan yüzebilir, güneşi içinize çekebilir ve sahil beldelerinde yemek yiyebilirsiniz. Plajda gerçek olanaklar olmadığından, Natadola Beach Resort'a (sadece yetişkinler için!) Ve Intercontinental'e yakınlığı bir nimettir. Plaj, Queens Road'daki polis karakolunun hemen yanında görünen Maro Road'un sonunda, Km 45 yakınında. Intercontinental'e varmadan sağa dönün ve Natadola Beach Resort'un arkasından dönün.

Momi Battery Tarihi Parkı

Nadi'yi Japonların olası bir saldırısından korumak için II.Dünya Savaşı sırasında burada silahlar ve sığınaklar kuruldu. Sığınaklardan biri tarihini belgeleyen fotoğraflarla müzeye dönüştürüldü. Site, Momi Körfezi ve Mamanuca Adaları'nın muhteşem manzarasına sahiptir.

Navala Köyü

Navala Köyü

Dağların ortasında ve bir nehrin üzerinde yer alan bu büyüleyici, 200 yıldan daha eski köy, bir rara veya köy yeşili etrafında bir haç şeklinde hizalanmış yaklaşık 100 sazdan bordür içerir. Köyün yanında bir köy okulu ve bir Katolik kilisesi var. Ziyaretçilerin köy şefine sevusevu (kelimenin tam anlamıyla "sunum", bir tören hediyesi), geleneksel olarak bir paket yaqona veya kava sunmaları gerekir. Daha sonra bir köy turuna çıkmadan önce geleneksel bir kava törenine katılma şansına sahip olabilirler. Köy, Navala Vadisi'nde, yaklaşık bir saatlik sürüş mesafesindeki Ba kasabasından yaklaşık 26 km (16 mil) içeride yer almaktadır (otobüsler her gün çalışır). Fiji Eco Tours, Nadi, Denarau ve Lautoka otellerinden transferler dahil günlük geziler düzenler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler