Martinborough, Yeni Zelanda

Martinborough, Yeni Zelanda

Martinborough

Hoş Martinborough kasabası, gelişen şarap endüstrisinin bir sonucu olarak Wairarapa'da meydana gelen değişiklikleri bünyesinde barındırmaktadır. Kasaba, adını, 1881'de, merkezi oluşturan meydandan yayılan bir sendika krikosu düzeninde sokakları düzenleyen kurucusu John Martin'den alıyor. Çoğu restoran ve dükkan meydanın üzerinde veya yakınında.

Wairarapa şarap dünyasına girmek için Martinborough, geleceğiniz yerdir. 20'den fazla üzüm bağı, birkaç mil uzaklıkta - kimilerine kolay bir yürüyüş ya da bisiklet yolculuğu ve çoğu için keyifli bir sürüş.

Murdoch James Üzüm Bağı

Bu birinci sınıf el yapımı şarap üreticisi, kasabaya arabayla 10 dakikalık güzel manzaralı bir mesafededir. Pürüzsüz Blue Rock Pinot Noir veya çok zarif Blue Rock Syrah'ı deneyin. Menünün hem bağ şarapları hem de değişen mevsimler göz önünde bulundurularak tasarlandığı tesis bünyesindeki restoran Bloom'da her ikisinin de tadına bakabilirsiniz. Günlük tadımlar ve şarap turları (35 NZ $, rezervasyon gereklidir) da mevcuttur.

Martinborough Şarap Satıcıları

Martinborough Şarap Satıcıları

Bölge şaraplarına genel bir bakış için, bir şarapseverin kısayolunu kullanın ve Martinborough Şarap Satıcılarına gidin. Dükkan, yudumlamak ve satın almak için kapsamlı bir yerel şarap seçkisi stoklamaktadır (satın alımlarınızın eve gönderilmesi için düzenlemeler yapılabilir). Aynı zamanda kitap ve şarap aksesuarları da taşır.

Olivo

Üzüm içermeyen bir tat-tomurcuk gıdıklama egzersizi için Martinborough'un 3 km (2 mil) kuzeyindeki Helen ve John Meehan'ın zeytinliğine gidin. Yağların nasıl üretildiğini öğrenmek için koruyu ve 5 dönümlük bahçesini ziyaret edebilirsiniz. Sızma ve demlenmiş zeytinyağlarının tadımı (ve satışı) teşvik edilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler