Tekne Kiralama


Sevdiklerinizle güzel vakit geçirebilmek adına vereceğiniz en doğru karar tekne kiralama yönünde olacaktır. Şehrin kalabalığından ve sürekli koşuşturmasından sıkılmadınız mı? O zaman denizlere açılarak maviliğin arasında huzuru bulabilirsiniz! Üstelik birden fazla şehirde tekne, yat kiralama seçeneklerimiz ile bulunduğunuz şehirde bu keyfi sürebilirsiniz.

Konaklamalı Yat Kiralama ile Okul Tatillerini Değerlendirin!

Çocuğu bulunan çiftler tüm ailenin bir arada bulunması ile tatile çıkmayı hedeflemektedir. Tatil için şüphesiz en doğru zaman ise okul tatilleridir. Herhangi bir otelde tıkılıp kalmak bir yerden sonra sıkıcı ve rutin hale bürünecektir. Üstelik kalabalık şehirlerden kalkıp yine kalabalığın arasına girmek de yorucudur. Ancak kiralama hizmetimiz sayesinde denizin ortasında rahatlığın keyfini sürebilirsiniz.

Kontrolü Elinde Tutmak İsteyenlere: Kaptansız Tekne Kiralama

Kişiler arasında tekne kiralama konusunda tercihler değişebilmektedir. Kimi kişiler kaptanlık eğitimleri neticesinde tüm kontrolü eline almak ister. Hem bilgileri neticesinde tekne üzerinde tam olarak aile ya da arkadaş ortamı içerisinde baş başa kalınması sağlanır. Aynı zamanda romantik bir tatil geçirmek isteyen çiftler adına da kaptansız tekne kiralama yöntemi Sava Yatçılık olarak sağlanır.

Kaptansız olarak gerçekleştirilecek kiralama yöntemleri için her bireyin isteği kabul edilmemektedir. Yat teslimatı sırasında kullanılabilir olduğuna dair bir belge gösterilmesi rica edilir. Her şeyden öte insan sağlığı söz konusu olduğundan fazla bir açılma görünmese de denizde olmak farklıdır. Heyecanınızı yaşamanın yanı sıra güvenliğiniz de bizim için oldukça önemlidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler