Banff Ulusal Parkı Çevresi Alberta

Banff Ulusal Parkı

Banff Ulusal Parkı

Outside Banff Ulusal Parkı rehberimiz size en iyi turistik yerler, restoranlar, oteller ve daha fazlası hakkında uzman tavsiyeleri verir.

Barrier Gölü

Kananaskis Country'deki bu günlük kullanım alanında piknik masaları, kapalı tuvaletler, tekne lansmanı, ziyaretçi merkezi, ücretsiz Wi-Fi erişimi ve güzel manzaralar dikkat çekicidir.

Canmore

Banff'ın yaklaşık 25 km (15 mil) güneydoğusunda, Canmore 1988 Olimpiyat Oyunları ile mütevazı bir patlama mahallesi haline geldi. Sakinlerinin çoğu, çalışmak için Calgary'ye gidip gelmenin dağlarda yaşamak için adil bir takas olduğunu düşünüyor. Canmore, turistler için Kananaskis Country ve Banff Ulusal Parkı'nı keşfetmek için iyi bir başlangıç ​​noktasıdır.

Quarry Lake Parkı

Canmore'un en popüler rekreasyon alanlarından biri olan göl, küçük bir kumlu plaja ve bir yeraltı dağ kaynağından beslenen bir yüzme alanına sahiptir. Piknik masaları ve tuvaletler vardır ve yakınlarda yaklaşık 5 km (3 mil) parkur vardır. Piknik alanı tasmasız bir köpek parkının bitişiğindedir.

Kananaskis Country

Kananaskis Country

Üç il parkı, Canmore'un 26 km (16 mil) güneydoğusundaki kuzey girişi olan Kananaskis Country olarak bilinen 4.200 km2'lik (1.600 mil kare) rekreasyon bölgesini oluşturuyor. Bölgede büyük dağ manzarası var ve bitişik milli parklarda bununla tam olarak eşleşmese de Kananaskis, kar arabası, motorlu tekne gezintisi ve arazi sürüşü dahil olmak üzere parkların yasakladığı bazı etkinliklere izin veriyor. Ayrıca muhteşem kros ve dağ bisikleti parkurları da vardır.

Kananaskis Country'den geçen ana rota, Kananaskis Patikası olarak da bilinen Otoyol 40'dır. Rocky Dağları'nın ön sıralarında kuzey-güney yönünde uzanır. Yolun yalnızca kuzey 40 km'si (25 mil), kısmen Highwood Geçidi'nin (7,280 fitte, Kanada'daki en yüksek sürülebilir geçit) aşırı koşulları nedeniyle ve kısmen de kışı korumak için Aralık'tan Haziran ortasına kadar açık kalır. Peter Lougheed Provincial Park'taki vahşi yaşam habitatları. 40 no'lu karayolu, Longview'in batısındaki 541 no'lu Karayolu ile birleşmek için güneye devam eder. At sırtında geziler için popüler bir bölge olan East Kananaskis Country'ye erişim, Priddis kasabasından batıya giden Highway 66 otoyolundadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler