Saint John Gezilecek Yerler

King's Square ve King Street, Saint John

King's Square ve King Street, Saint John

Bir Union Jack desenine sahip olan King's Square, bir dizi anıt ve yaz konserlerine ev sahipliği yapan iki katlı bir bando ile şehrin kalbinde yeşil bir sığınaktır. Kuzeydoğu köşesindeki yerdeki metal kütlesi, aslında, yüzlerce binanın yıkıldığı 1877 Saint John'un Büyük Yangını'nda yanan komşu bir hırdavatçıdan alınan büyük bir erimiş alet yığınıdır. Caddenin karşısındaki City Market'ten satın alınan yiyeceklerle piknik yapmak için harika bir yer, ancak hava karardıktan sonra burada oyalanmak istemeyebilirsiniz. Meydanın batı tarafından, Kanada'nın en dik ve en kısa ana caddesi olan King Street, yol boyunca çeşitli dükkan ve restoranların bulunduğu sahile doğru ilerliyor.

Loyalist House

Merritt ailesinin eski evi, zengin Sadık tüccarlar, bu görkemli Gürcü yapısı 1817'de inşa edildi ve 1877'deki büyük yangından sağ kurtulan birkaç kişiden biri olarak belirlenmiş bir Ulusal Tarihi Sit Alanıdır. Çalışan bir piyano org ve orijinal mutfak ekipmanı da dahil olmak üzere otantik dönem parçaları ile döşenmiştir. Ziyaretçiler kendi başlarına keşfedebilir veya rehberli bir tura katılabilir ve kapalı sezonda randevu ile ziyaretler mümkün olabilir.

Loyalist Mezar Alanı

Loyalist Mezar Alanı

Birleşik İmparatorluk Sadıklarının 1783'te gelmesinden kısa bir süre sonra kurulan mezarlık, şehrin kurucularının ve onları takip edenlerin sıkı çalışmasını ve inatçı ruhunu tasvir etmek için yaratılmış muhteşem bir kunduz göleti çeşmesine sahiptir. Tuğla ve granit yürüyüş yolları, anıt kapılarından restore edilmiş mezar taşlarına - en eskisi 1784 tarihli Coonradt Hendricks'e aittir - ve gölgeli ağaçların ve çiçeklerin arasındaki mahzenlere kadar uzanmaktadır. . 1848'de kapatılan mezarlık, Irving ailesinin Aziz John halkına bir hediye olarak restore ettiği 1995 yılına kadar ne yazık ki ihmal edildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler