Halifax Gezi Rehberi

Halifax Halk Bahçeleri

Halifax Halk Bahçeleri

Kuzey Amerika'daki en eski resmi Viktorya dönemi bahçelerinden biri olan bu şehir vahası, 1753'te özel bir bahçe olarak başladı. Düzeni 1875 yılında İrlanda'daki Devonshire Dükü'nün eski bahçıvanı Richard Power tarafından tamamlandı. Çakıl yollar, göletler, ağaçlar ve çiçek tarhları arasında rüzgarla dünyanın her yerinden şaşırtıcı çeşitlilikte bitkileri ortaya çıkarır. Merkez parçası, 1887'de Kraliçe Victoria'nın Altın Jübilesi için dikilen, Haziran ortasından Eylül ortasına kadar 2'de ücretsiz Pazar öğleden sonra konserlerinin verildiği süslü bir çardak benzeri bir grup kabuğu. Bahçelerde bir kafe ve çocuklar için haftada iki kez hikaye zamanı var. Bahçeler kışın kapalıdır, ancak yine de çevre boyunca keyifli bir yürüyüşün tadını çıkarabilirsiniz.

Mary E. Black Galerisi

Pier 21 ve Seaport Farmers 'Market arasında, Mary E. Black Gallery'nin evi olan Nova Scotia Center for Craft and Design sergi alanı, çömlek, mücevher, tekstil, metal işçiliği ve diğer yenilikçi, üst düzey gösteriler sunuyor. el sanatları. Merkez ayrıca sonbahardan ilkbahara kadar bir ve iki günlük atölye çalışmaları da dahil olmak üzere dersler düzenlemektedir.

Tarihi Mülkler

Tarihi Mülkler

Bu restore edilmiş sahil depoları serisi, ticaret ve savaşın Halifax'ı zenginleştirdiği eski günlerden kalmadır. Gemileri Wellington Dükü'ne Amerikan malzemelerini getirmek için Napoléon'un ablukasına meydan okuyan bir korsan, kaçakçı ve nakliyatçı olan Enos Collins gibi çekingen karakterler tarafından inşa edildi. Binalar o zamandan beri Privateer's Warehouse'dakiler de dahil olmak üzere mağazalar, ofisler, restoranlar ve barlar tarafından ele geçirildi. Hepsi 18. yüzyılın sonları ile 19. yüzyılın başları arasında inşa edilen yedisi, Ulusal Tarihi Siteler olarak belirlendi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler