Exporail ve La Ronde

Exporail

Exporail

Şehirde hala bir tramvay sistemi varken, 1950'lerde Montréal'de gezi turları için özel olarak inşa edilmiş eski bir tramvayda Kanada'nın en büyük demiryolu müzesini dolaşabilirsiniz. Müzede 120'den fazla tren vagonu ve lokomotif var, ancak bir buhar tutkunu iseniz, Kanada'daki en büyük buharlı lokomotif olan CPR 5935'i ve İngiliz İmparatorluğu'ndaki en güçlü olan CNR 4100'ü kaçırmak istemezsiniz. 1924'te inşa edildi. Zengin ve güçlülerin nasıl seyahat ettiğini görmek için Sir William Van Horne'un lüks özel arabasına bir bakın. Çocukların özellikle ilgisini çeken, mobil sınıf olarak hizmet veren araba olacak. Müze, şehrin güneyinde, St-Constant kasabasında yer almaktadır. Hafta içi Agence metropolitaine de transport (www.amt.qc.ca) Gare Lucien-l'Allier'den Centre Bell'in yanında Candiac / St. Sabit. Trenler 09: 35'te kalkıyor ve 13: 27'de geri dönüyor.

Lachine Ulusal Tarihi Sitesinde Kürk Ticareti

Lac St. Louis kıyılarında, Lachine Kanalı'nın sonundaki sahil parkında yer alan bu 1803 taş depo, Kanada'nın erken tarihine hakim olan endüstriyi anan bir müzeye dönüştürüldü.

La Ronde

La Ronde

Görünüşe göre, Île Ste-Hélène'in doğu ucundaki bu eğlence parkı, sizden canlı gündüz ışıklarını (ve hatta belki de öğle yemeğinizi) korkutmanın yeni ve korkunç bir yolunu ekliyor. En son eklenenler arasında, sizi veya çocukları parkın 148 fit yukarısında süzülüp dönen, saatte 70 mil hızla seyahat eden dev bir sallanan sarkaç olan Titan ve perili bir ev olan Maison Rouge ve " terör labirenti. " Ekstrem bir yolculuk olan şeytan - yüksek hızda (tabii ki) - sizi bükecek, dönecek ve sizi baş aşağı çevirecek, sonra sizi su jetleriyle ıslatacak. Park ayrıca Endor, Goliath, Vampire, Monstre ve Vol Ultime gibi mide bulandıran şampiyonlarla sizi korkutmayı hedefliyor. Daha az cesur olanlar için, dönme dolaplar, tekne gezintileri ve çocuk gezileri var. Popüler Uluslararası Havai Fişek Yarışması, Haziran ve Temmuz aylarında Cumartesi ve Çarşamba günleri burada düzenlenmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler