Charlevoix Gezi Rehberi

Musée de Charlevoix

Musée de Charlevoix

Müze, bölgenin tarihini büyük bir kalıcı sergi aracılığıyla izliyor. Halk sanatı, resimler ve eserler, Fransızlarla başlayan, ardından İskoç yerleşimcilerle başlayan geçmişi ve bölgenin bir tatil yeri ve sanatçı sığınağına dönüşmesini ortaya çıkarmaya yardımcı olur. Geçici sergiler her sezon değişir.

Musée d'Art Contemporain de Baie-St-Paul

Bu müze, 1920'den 1970'e kadar Charlevoix sanatçıları tarafından yaratılan modern ve çağdaş sanatı öne çıkarır. Aynı zamanda, eyalet genelinde Georges D. Pepper, Kathleen Daly, René Richard, Bolduc kardeşler ve diğerlerinin eserleri ile sağlam bir koleksiyona sahiptir. Müze, 30 yılı aşkın bir süredir, her yıl Temmuz sonu ve Ağustos başında düzenlenen bir modern sanat sempozyumu düzenlemektedir.

Poterie de Port-au-Persil

Poterie de Port-au-Persil

Çoğu Fransa'dan gelen çömlekçiler, La Malbaie'nin yaklaşık 25 km doğusundaki bu çömlek atölyesinde Kanada seramik tekniklerini inceliyorlar. Amatörler için sınıflar Haziran sonundan Ağustos ayına kadar mevcuttur (saatlik veya daha uzun, 12 C$'dan başlayan fiyatlarla). Stüdyoyu barındıran parlak sarı ahırın yarısı, Québec sanatçıları tarafından yapılmış seramik ve diğer el sanatlarının bulunduğu bir mağaza.

Rota 362

Sürücüler, daha hızlı Route 138'den La Malbaie'ye giden yol yerine Baie-St-Paul'den Route 362'deki açık, manzaralı sahil yolunu seçebilirler. Yolun bu bölümü, yeşil, beyaz veya alevler içinde büyüleyici köylerin ve inişli çıkışlı tepelerin unutulmaz manzaralarına sahiptir. mevsime bağlı olarak ateşli tonlarla - yerel halkın St. Lawrence Halici olarak adlandırdığı "deniz"in geniş genişliğiyle buluşuyor.

Sizde Kanada geziniz sonrasında Türkiye'ye döndüğünüzde bir de güzel ülkemizde özel bir tatil düşünebilirsiniz. Yat Kiralama hizmeti son zamanlarda oldukça popülerdir. Sizde Sava Yat Kiralama ile güvenilir ve eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz. Bu seçeneği özellikle Bodrum Yat Kiralama seçenekleri ile mutlaka değerlendirmelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler