Eagle Beach ve Noord Bölgesi, Aruba

Eagle Beach

Eagle Beach

Eagle Beach, genellikle Aruba'nın düşük fiyatlı otel bölgesi olarak anılır. Daha küçük butik ve devre mülk tatil köyleri ile çevrilidir. Eagle Beach, Karayipler'deki en iyi plajlardan biri olarak kabul edilir; Buradaki beyaz kum halısı sonsuza kadar uzanıyor gibi görünüyor. Su yüzmek için harikadır ve sahil boyunca çok sayıda dinlenme noktası vardır. Gün içinde yoğunluk olsa da yer bulmakta hiç bir zaman sorun olmuyor. Ancak gölgelik arıyorsanız, sahil boyunca otel bar kulübelerinden birinin yakınında kalmak en iyisidir. Not: Tüm plajlar halka açıktır, ancak salonlar ve gölge palapaları otel misafirleri için ayrılmıştır.

Palm Beach ve Noord

Palm Beach ve Noord

Noord bölgesi, Palm Beach'i çevreleyen çok katlı otel ve kumarhanelere ev sahipliği yapmaktadır. Haute mutfağından fast food'a kadar uzanan oteller ve restoranlar, sahil boyunca uzanan birkaç mil içinde yoğun bir şekilde paketlenmiştir. Aruba'nın diğer bölgeleri gece için kapandığında, bu bölgenin hala hareketli olacağı garanti edilir. Burada ayrıca 19. yüzyıldan kalma gösterişli sunağıyla tanınan güzel St. Ann's Kilisesi'ni de bulabilirsiniz. Bu alanda, Aruban tarzı evler kaktüs kümeleri arasında dağılmıştır.

Kelebek Çiftliği

Dünyanın dört bir yanından yüzlerce kelebek ve güve bu muhteşem bahçenin etrafında kanat çırpıyor. Rehberli turlar (giriş ücretine dahildir), yumurtadan tırtıllara, krizalite, kelebek veya güveye kadar bu böceklerin yaşam döngüsüne eğlenceli bir bakış sağlar. İlk ziyaretinizden sonra tatiliniz boyunca istediğiniz sıklıkta ücretsiz olarak geri dönebilirsiniz. Kelebeklerin en hareketli olduğu sabah erken saatlerde gidin; üzerinize inmelerini istiyorsanız parlak renkler giyin. Sabahın erken saatleri aynı zamanda tırtılların kozalarından çıkıp kelebeğe veya güveye dönüştüğünü görmenin en muhtemel olduğu zamandır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler