Deniziyle Ünlü Şehirler Rehberi


Honolulu, Hawaii

Onu neden seviyoruz: Plajları, florası ve faunasıyla dikkat çeken Honolulu, bölgesel bir mutfak hareketinin ortasındadır ve aynı zamanda Piskopos Müzesi'nde dünyanın en büyük Hawaii ve Polinezya eserleri koleksiyonuna ev sahipliği yapmaktadır. Daha iyi? Buradaki sıcaklıklar ortalama 80'lerin ortaları, ancak nadiren 90'ların ortalarını aşar.

Miami, Florida
Neden seviyoruz: Florida'nın gösterişli yıldızı Miami'ye bir nedenle Magic City deniyor. Doğu Sahili'nin güney ucunda yer alan Miami, plaj yaşamı ve şnorkelli yüzme, tüplü dalış, yelken, tekne gezintisi ve balıkçılık için popülerdir. Karada, hareketli yemek ve gece hayatı sahneleri konuşmanın çoğuna hakimdir, ancak şehir aynı zamanda uluslararası bir sanat merkezidir.

İstanbul, Türkiye 


istanbul



Neden seviyoruz: İstanbul şüphesiz her zaman popüler bir destinasyon olacaktır. Avrupa'nın en büyük şehri olarak, Boğaziçi Boğazı'nın her iki tarafında inşa edilen kıtasal ayrımın üzerinde yer almaktadır. Sultanahmet Camii, canlı pazarlar ve doğal Türk hamamları için buraya gidin.

Perth, Avustralya

perth



Onu neden seviyoruz: Genellikle Sidney ve Melbourne lehine gözden kaçan Batı Avustralya'nın başkenti Perth, vahşi Hint Okyanusu'na en çok maruz kalan yer. Sonuç olarak, şehir güzel plajlara, korunan vahşi yaşam alanlarına sahip birkaç milli parka ve botanik bahçelerine sahiptir. Perth ayrıca, yıllık müzik festivalleri (Stereoson ve Geleceğin Müziği) ve ülkenin en az değer verilen destinasyonlarından biri olarak artan itibarı için ziyaretçi çekiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler