Verdmont Tarihi Evi ve Bahçeleri ve Çevresi

Verdmont Tarihi Evi ve Bahçeleri

Verdmont Tarihi Evi ve Bahçeleri

1956'da müze olarak açılan bu National Trust mülkü, Gürcü mimarisiyle dikkat çekicidir, ancak burayı gerçekten farklı kılan, bozulmamış durumudur. Ev 20. yüzyılın ortalarına kadar konut olarak kullanılmasına rağmen, 1710 civarında inşa edildiğinden beri Verdmont'ta neredeyse hiçbir yapısal değişiklik yapılmadı. Eski sahipleri asla elektrik veya su tesisatı eklemedi (bu yüzden "toz odası" kesinlikle tozlama için kullanıldı) peruk).

Ev, kıskanılacak antika koleksiyonuyla da tanınır. 19. yüzyılın başlarındaki piyano gibi bazı parçalar İngiltere'den ithal edildi. Ancak çoğu, Bermudalı marangozlar tarafından hazırlanmış 18. yüzyıl sediridir. En ilginç eserler arasında Verdmont'un üst kattaki çocuk odasını dolduran küçük boy mobilyalar ve dönem oyuncakları yer alıyor. Napoléon'un ABD Başkanı James Madison'a hediyesi olduğu söylenen bir Çin kahvesi servisi de sergileniyor. Ancak, onu taşıyan gemi bir korsan tarafından ele geçirilip Bermuda'ya getirildiğinden, başkan onu hiç almadı. Verdmont'ta da yerleşik hayaletler var: bunların arasında 1844'te orada tifodan ölen ergen bir kız var.

Swizzle Inn

Swizzle Inn

Crystal Caves'in güzelliği sizi sersemletmiyorsa, kesinlikle bir rom atıştırması yapacaktır. Bermuda'nın güçlü ulusal içeceğinin, mağaralardan yürüyerek yaklaşık beş dakika uzaklıktaki Swizzle Inn'de icat edildiği söyleniyor.

St. George's Tarih Derneği Müzesi, Matbaa ve Bahçe

Özel bir ev olarak eski enkarnasyonunu andıracak şekilde döşenmiş bu tipik Bermuda binası, 1700'lerin başında hayatın nasıl olduğunu gözler önüne seriyor. 1620 tarihli bir devlet evi masası gibi dönem mobilyalarının yanı sıra, sömürge günleriyle ilgili çeşitli belgeler ve eserler var. Ancak, gerçekten pastayı alan, palmetto sepetleri ve su kabakları daldırma su kabakları ile tamamlanmış yeniden yaratılmış mutfak. Alt kattaki matbaa, Gutenberg tarzı bir matbaanın çalışan bir kopyasının yanı sıra ada gazetelerinin ilk baskılarını içeriyor. Müzenin arkasındaki güzel yazlık bahçeler de görülmeye değer.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler