Curaçao Gezi Rehberi

Curaçao Yunus Akademisi

Curaçao Yunus Akademisi

Deniz akvaryumundan bağımsız olarak çalışan Dolphin Academy, bu dost canlısı, sürekli gülümseyen memelilerle yakın etkileşimler konusunda uzmanlaşmıştır. Yüzme, serbest dalış, şnorkelle yüzme, tüplü dalış ve sığ suda basit etkileşimler dahil olmak üzere birçok farklı karşılaşma türü vardır. Ayrıca açık su dalış fırsatları da var. Ayrıca bir günlüğüne yardımcı eğitmen olabilir veya iki veya üç yarım gün süren son derece derinlemesine bir yunus kursuna katılabilirsiniz. Eğitmenler son derece profesyonel ve bilgili ve yunuslar çok iyi bakılıyor ve geniş, doğal tuzlu su lagününde gelişiyor. (Scuba ve dalış karşılaşmaları Ocean Encounters dalış operatörleri ile birlikte sunulur.)

Touraçao Turizm Hizmetleri

Curaçao'daki muhteşem cazibe merkezleri adanın her yerine gizlenmiştir, bu nedenle turlar şiddetle tavsiye edilir. Touraçao, şehir turları ve plaj turlarından off-road maceralarına ve şehirde eğlenceli gecelere kadar çok çeşitli seçenekler sunar. Ekipmanları birinci sınıf ve rehberleri son derece profesyonel, çok dilli ve bilgili. Ayrıca özel turları ilgi alanlarınıza göre özelleştirebilirler ve güneşte eğlenmek için daha fazla zamanınız olması için gümrük hattını atlamanız anlamına gelen VIP havaalanı transferlerinde uzmanlaşırlar!

Tula Müzesi

Tula Müzesi

Landhouse Kenepa, 1795'te Tula liderliğindeki kölelik isyanının yeri haline gelen eski bir plantasyon eviydi. (2013'te Tula ve isyan hakkında bir İngiliz sinema filmi yapıldı.) Bugün ev restore edilerek Tula Müzesi oldu. Hollanda sömürge günlerinin hayatına ve zamanlarına adanmış ve isyana öncülük etmiştir. Birçok kültürel sergiyi döndürür. Ayrıca bölgede doğa yürüyüşü turları, restore edilmiş bir kulübede yerel yemekler sunan bir restoran ve yerel el sanatları ile bir hediyelik eşya dükkanı var.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler