Little Cayman Özel Yerleri

Gladys B. Howard Little Cayman National Trust Ziyaretçi Merkezi

Gladys B. Howard Little Cayman National Trust Ziyaretçi Merkezi

Bu geleneksel Cayman kır evi, Booby Pond Doğa Koruma Alanı'na bakmaktadır; İkinci kattaki havadar güvertedeki teleskoplar, diğer tüylü arkadaşların yanı sıra işaretlerinin ve yuvalarının yakından görülmesine izin veriyor. İçeride kabuk koleksiyonları; endemik sürüngenlerin tartışıldığı paneller ve dioramalar; "uçuşta" modeller; ve kırmızı ayaklı sümsük kuşlarının, firkateyn kuşlarının, ak balıkçılların ve diğer ada "sakinlerinin" büyümesi ve yaşam süresine ilişkin diyagramlar. Dükkan, Caymanit ve örümcek yengeç kabuklarından yapılmış enfes mücevherler, olağanüstü ördek tuzakları ve dalgaların karaya attığı odun oymaları ile tarih, kuş bilimi ve jeoloji üzerine harika kitaplar satıyor. Mike Vallee, her Cuma saat 4'te bir iguana bilgilendirme toplantısı ve tur düzenliyor. Arsız film Calendar Girls yerel bir eşdeğere ilham verdi: Küçük Cayman kadınları, çoğunlukla tam, olgun olgunlukta, önemli bir amaç için üstsüz gidiyor - kırmızı ayaklı bubi hakkında farkındalık yaratıyor ve kutsal alanın arazisini satın almak için fonlar. Takma adı uygun bir şekilde "Support the Boobies" olan takvim iştah açıcı değil, zevklidir: kızlar stratejik olarak deniz kabuğu kabuklarını, broşürleri, paletleri, ağaç dallarını vb. tutarlar.

Owen Adası

Owen Adası

Bu özel, ormanlık adaya kayık, kano veya 200 metrelik iddialı bir yüzerek ulaşılabilir. Herkes gelip ıssız kumsalların ve mükemmel şnorkelle yüzmenin keyfini çıkarabilir. Çıplaklık, Cayman Adaları'nda "boş ve düzensiz" olduğu için yasaktır, ancak bu her zaman sıska kepçeleri durdurmaz (kıyıdan kolayca görülebileceğini fark etmeyebilir).

Point of Sand

Adanın en doğu noktasında bir milden fazla uzanan bu tenha plaj, denizde yürümek, deniz kabuğu toplamak ve şnorkelle yüzmek için idealdir. Açık bir günde Cayman Brac'a 7 mil (11 km) görebilirsiniz. Plaj, ilkbaharda yeşil ve deniz kaplumbağası yuvalama alanı olarak hizmet verir ve açık denizde mercan bahçelerinden oluşan bir mozaik çiçek açar. Özellikle ayın doğuşunda, Lovers' Beach takma adını aldığında büyülüdür. Gölge için bir palapa var ama tesis yok. Akıntı güçlü olabilir, bu yüzden çocukları dikkatlice izleyin. Olanaklar: yok. Şunlar için en iyisi: şnorkelle yüzme; yalnızlık; gün batımı; yürüme.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler