Virgin Gorda, Karayipler

Virgin Gorda

Virgin Gorda

Rahattan daha rahata doğru ilerleyen, dağlık ve kurak Virgin Gorda tam olarak uyuyor. Ana yolu, tuhaf şekilli kuzey ve güney uzantılarını birbirine bağlayan adanın merkezine yapışıyor; yelken, tercih edilen ulaşım şeklidir. En dikkate değer yerleşim yeri olan İspanyol Kasabası, Hamamlar gibi güney kanadındadır. Burada pürüzsüz, dev kayalar sahile dağılmış durumda ve denizin hemen dışında enfes deniz mağaraları oluşturuyor.

Lovely Virgin Gorda, St. Thomas'tan doğuya doğru uzanan zincirin sonunda oturuyor. Virgin Gorda veya "Şişman Bakire", adını Christopher Columbus'tan aldı. Kaşif adayı, karnının Virgin Gorda Zirvesi ve ayak parmaklarının Hamam kayaları olduğu, uzanmış hamile bir kadın olarak tasavvur etti.

Virgin Gorda yavaş bir tempoda koşuyor. North Sound gibi yerlerde keçiler hâlâ yollarda dolaşıyor. Ama bu değişiyor. İspanyol kasabasının ticaret ve aktivite merkezi Virgin Gorda Yat Limanı genişliyor. Daha fazla otel ve kat mülkiyeti geliştirme çalışmaları devam ediyor ve adanın her yerinde pahalı villalar yükseliyor. Bununla birlikte, bütçe gezginleri birkaç gün veya daha fazla uzaktayken adanın her yerinde mütevazı villalar ve misafirhaneler bulabilirler.

Sizde Karayipler geziniz sonrasında Türkiye'ye döndüğünüzde bir de güzel ülkemizde özel bir tatil düşünebilirsiniz. Yat Kiralama hizmeti son zamanlarda oldukça popülerdir. Sizde Sava Yat Kiralama ile güvenilir ve eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz. Bu seçeneği özellikle Bodrum Yat Kiralama seçenekleri ile mutlaka değerlendirmelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler