Fortaleza San Felipe ve Kite Beach

Fortaleza San Felipe

Fortaleza San Felipe

Puerto Plata'da sömürge döneminden geriye kalan tek kalıntı, şehri, nakliye limanından büyüyen serveti yağmalamaya kararlı korsanlara karşı korumak için 16. yüzyılın ortalarında inşa edildi. 1605'te kale sökülmüş ve 1739'da yeniden inşa edilmiştir. Bir hendeği ve bazı tarihi eserlerin bulunduğu küçük bir müzesi vardır - döneme ait parçalar olmasına rağmen büyüleyici hiçbir şey yoktur. Kalın duvarlar ve iç hendek, onu bir hapishane olarak ideal hale getirdi, bu da kalenin tam olarak nasıl kullanıldığına benziyor. Çocuklar etrafta koşma ve keşfetme fırsatının tadını çıkaracaklar, ancak kesinlikle yetişkinler için değil, mutlaka görülmesi gereken bir cazibe değil. Koyun asırlık manzarası mükemmeldir ve çimenli bir tepecik oturmak için hoş bir yer sağlar. Kale çoğu şehir turuna dahildir; kendi kendine rehberli bir tur yaklaşık 15 dakika sürecektir. Restore edilmiş bir deniz feneri bitişiktir ve kale giriş ücretine dahildir.

Kite Beach

Kite Beach

Adını burada yapılan tüm uçurtma sörfünden alan Kite Beach, bu nedenle sadece yüzmek isteyenler için oldukça tehlikelidir. Kumun üzerinde, eğitmenlerin yeni öğrencilere rüzgar folyosunu, yani renkli "uçurtma"yı tutan ipleri nasıl çalıştıracaklarını öğrettiklerini göreceksiniz. Deneyimli uçurtmacılar hareket halindeki şiir gibidir ve onları izlemek büyüleyicidir. Mart ayının rüzgarlı ayı asal zamandır. Kite Beach, doğu ucunda kumlu bir yarımadayı geçerek Playa Cabarete olur. Sahilde "yakıt" için restoranlar ve barlar var.

Sizde Dominik Cumhuriyeti geziniz sonrasında Türkiye'ye döndüğünüzde bir de güzel ülkemizde özel bir tatil düşünebilirsiniz. Yat Kiralama hizmeti son zamanlarda oldukça popülerdir. Sizde Sava Yat Kiralama ile güvenilir ve eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz. Bu seçeneği özellikle Bodrum Yat Kiralama seçenekleri ile mutlaka değerlendirmelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS İLİ COĞRAFYASI

Salalah Rehberi

Busan Görülecek Yerler